Real: „Ödegaard hibázott, a legjobbal dolgozhatott volna”

Vágólapra másolva!
2015.01.23. 19:03
null
Ödegaard hibázott? A Bayern trénere szerint igen (Fotó: Reuters)
Mint ismert, a norvég labdarúgás legnagyobb reménységének tartott, mindössze 16 esztendős Martin Ödegaard a Real Madridot választotta, amelynél már be is mutatták az új érkezőt. Első sajtótájékoztatóján a fiatal támadó elmondta, úgy érzi, jól döntött, amikor a blancókat választotta – ezzel azonban nem mindenki ért egyet.

„Több lehetőségem is volt, minden opciót átgondoltunk édesapámmal, és végül a Real Madrid mellett döntöttem, mivel Madridban minden megvan ahhoz, hogy a csúcsra érjek. Ennél jobb helyre nem kerülhettem volna” – mondta első sajtótájékoztatóján Ödegaard.

Nem ért egyet azonban a szupertehetséggel Hermann Gerland, a Bayern München másodedzője.

„Ödegaard hibázott, erre ő is rájön hamarosan. Beszéltem vele pár héttel ezelőtt, és részletesen elmagyaráztam neki, ha fejlődni akar, a világ legjobb edzőjével kell dolgoznia, márpedig Pep Guardiola személyében Münchenben található a legkiválóbb tréner" – mondta a bajorok legutóbbi sajtóeseményén Gerland.

Amint arról beszámoltunk, Ödegaard a Real Madrid Castillában, a spanyol harmadosztályban Zinedine Zidane segítségével illeszkedhet be a madridi életbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik