Real: Haaland nagyszerű játékos, a Man. City remek klub, de... – Ancelotti

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.05.11. 16:51
null
Ancelottit nem érdekli Haaland és a Manchester City (Fotó: AFP)
A Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője, Carlo Ancelotti csak a saját csapatával foglalkozik, hidegen hagyja, hogy Erling Haaland a Manchester Citybe szerződött – írja a Marca.


A Real Madrid csütörtök este fogadja a Levantét a Santiago Bernabéuban. A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón megkérdezték Carlo Ancelottit, mit gondol arról, hogy Erling Haaland a Manchester Citybe igazolt.

„Nem szeretek ilyesmiről beszélni. Haaland nagyszerű játékos, a Manchester City pedig remek klub, de engem csak a saját csapatom érdekel. Az én futballistáim harcolták ki a Bajnokok Ligája-döntőben való szereplést” – válaszolta Ancelotti a Marcának.


Habár Haalandot minden bizonnyal a világ összes topklubja szívesen fogadná, a Real Madridnak nincsenek csatárproblémái, Karim Benzema ugyanis élete formájában futballozik az elmúlt hónapokban – sokak szerint ő érdemelné meg a következő Aranylabdát is.

A Real számára valójában nem lesz tétje a holnapi összecsapásnak, hiszen már matematikailag is behozhatatlan előnyre tett szert a spanyol élvonalban.

Ancelotti együttese viszont szeretné megőrizni jó formáját, mivel a Manchester City elleni mágikus fordítást követően a Liverpoollal néz majd farkasszemet a BL-fináléban május 28-án, Párizsban.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik