Elche: Pepe „majdnem kitépte” az újonc középpályásának karját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.27. 17:10
Carlos Sánchez, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban újonc Elche középpályása az Asnak elmondta, hogy szerda estig nem sokat tudott a cselgáncsról, de Pepének köszönhetően megismerkedhetett vele.

Mint ismert, nagy port kavart a Primera División hatodik fordulójában rendezett Elche–Real Madrid (1–2) találkozó hajrája, amikor a „királyiak” a hosszabbítás lejárta után kaptak egy vitatható tizenegyest, amelynek értékesítésével meg is szerezték a három pontot.Mint ismert, nagy port kavart a Primera División hatodik fordulójában rendezett Elche–Real Madrid (1–2) találkozó hajrája, amikor a „királyiak” a hosszabbítás lejárta után kaptak egy vitatható tizenegyest, amelynek értékesítésével meg is szerezték a három pontot.

Az eset során Muniz Fernández játékvezető megítélése szerint az újonc középpályása, Carlos Sánchez lerántotta Pepét. A vétkes azonban nem így emlékszik vissza a történtekre.

„Nem volt tizenegyes. Ahogy középre ívelték a szögletet, Pepe megragadott engem, majd elesett, engem pedig magával rántott. Szerda estig nem sokat tudtam a cselgáncsról, most már egy kicsit megismertem. Pepe majdnem kitépte a karomat. Rengeteg dolog eszünkbe jutott (a tizenegyes megítélése után), de már véget ért a meccs, és nem szeretnék többet beszélni a játékvezetőről” – nyilatkozta Sánchez, aki elárulta, hogy a Real Madrid korábbi játékosai közül a francia Claude Makélélé volt a példaképe.

A találkozót abban a stadionban rendezték meg, amelyben a magyar válogatott az 1982-es Mundialon – vb-rekordnak számító különbséggel – 10–1-re legyőzte Salvadort.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik