T. M. 2020.09.22 13:52 Frissítve: 2020.09.23 20:37

Barcelona: nyomozás indult Suárez ellen, csalt a nyelvvizsgán – sajtóhír

Olasz sajtóhírek szerint nyomozást indítottak a Barcelona támadójának, Luis Suáreznek olasz nyelvvizsgája kapcsán, mivel a 33 éves támadó a jelentések szerint már azelőtt tudta, milyen kérdéseket tesznek fel neki, mielőtt elkezdődött volna a vizsga.

 

Sajtóhírek szerint Suárez csalt a nyelvvizsgán (Fotó: AFP)


Az uruguayi válogatott csatárnak olasz állampolgárságra volt szüksége, amikor még úgy tűnt, hogy a Juventushoz igazol, mivel a torinói csapat már korábban kihasználta a Serie A-n kívülről érkező nem EU-s állampolgárok szerződtetésének kvótáját, amikor is az amerikai Weston McKennie-t megszerezte a Schalkétől.

Suárez jogosult az olasz útlevélre, mivel felesége olasz felmenőkkel bír, de ehhez előbb át kellett esnie egy B1-es (alapfokú) olasz nyelvvizsgán, amelyen csütörtökön reggel Perugiában sikeresen átment, mint arról mi is korábban beszámoltunk.

A legfrissebb hírek szerint azonban a Barcelonától valószínűleg távozó csatár csalt a vizsgán, hiszen már előre tudta a kérdésekre a választ, mielőtt azokat a vizsgán feltették volna. Az olasz hatóságok nyomozást indítottak az ügyben, mivel a hivatalos indoklás szerint a vizsgán felmerülő témák előre le voltak egyeztetve az uruguayi csatárral, valamint a pontszámok már a vizsga előtt eldőltek.

Az olasz Repubblica szerint Suárez szinte alig beszél olaszul, az igéket sem tudja megfelelően ragozni, és valószínűleg egy újságírói kérdésre sem tudna olaszul válaszolni. A csatárnak lehet, hogy nem is lesz erre szüksége, mivel a Juventus Álvaro Morata mellett döntött, és az uruguayi jelenleg az Atlético Madridhoz áll a legközelebb.

2020.11.29 12:53:15

Spanyol labdarúgás RUSZNÁK GYÖRGY

Nem sok esélyt hagytak Messiék a pamplonaiaknak, jöhet a Ferencváros!

2020.11.28 20:23:44

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Tovább botladozik a La Ligában a címvédő, amely a legutóbbi három bajnokiján egyetlen pontot szerzett.

2020.11.21 19:56:17

Spanyol labdarúgás T. D.

Sokba került Ter Stegen nagy hibája • Piqué és Sergi Roberto is megsérült.

2020.11.21 14:29:21

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

A realos kölcsönjátékos, Kubo a győzelmet is megszerezhette volna a Villarreal számára a tartalékos bajnok ellen.

2020.11.15 23:49:34

Spanyol labdarúgás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Szülei egy panelház ablakából szóltak le a gyerek Sergiónak.