Barcelona: szinte biztos, Dani Alvest elhagyja a felesége

Vágólapra másolva!
2023.03.16. 13:31
null
Joana Sanz nehéz időszakon van túl (Fotó: instagram.com/joanasanz)
Mint azt februárban mi is megírtuk, a spanyol bíróság elutasította Dani Alves fellebbezését, így a brazil labdarúgó továbbra is börtönben marad, és óvadék fejében sem védekezhet szabadlábon az ellene felhozott szexuális zaklatási ügyben. Felesége, a 29 éves Joana Sanz közösségi oldalára feltöltött nyílt levelében arra utalt, hogy kész elválni a 39 éves futballistától – hívta fel a figyelmet a Football Espana.

A pár 2017-ben házasodott össze. Dani Alves Joana Sanz előtt Dinora Santanával alkotott egy párt (2008–2011). Exfelesége egyébként kitart a labdarúgó ártatlansága mellett, mert szerinte nem lenne olyan szörnyűségekre képes, mint amikkel vádolják most őt.


Joana Sanz kiírta magából az érzelmeit, ezt pedig a követőinek is megmutatta az Instagram-oldalán. Kezdésként elárulta, borzalmas időszakon van most túl, magányosnak érezte magát, olyannak, akit magára hagytak.

„Olyan embert választottam páromnak, aki a szememben tökéletes volt. Amikor nagyon szükségem volt rá, mindig ott volt mellettem, mindig mindenben támogatott. Erőt adott nekem, szeretetteljes és figyelmes volt velem… – írta a modell. – Nehéz elfogadnom, hogy ez a személy ezer darabra tudta törni a szívemet.”

Hozzátette, hogy megváltoznak most a dolgok. „Szeretem őt, és mindig is szeretni fogom. Bárki, aki azt mondja, hogy a szerelem mulandó, az becsapja magát vagy sosem volt szerelmes, sosem szeretett igazán. De én szeretem magam, tisztelem is magam, és sokkal többre tartom magam. A megbocsátás megkönnyebbülést hoz, szóval ennek a varázslatát magammal viszem, s lezárom az életemnek ezen fejezetét, ami 2015. május 18-án kezdődött.”

Zárásként köszönetet mondott azért, hogy az élet leckét adott neki, amiből tanulhat, s erős marad, valamint készen áll továbblépni.

Ugyan Joana Sanz azt konkrétan nem mondta ki, hogy válik, a mondataiból erre következtethetünk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik