Spanyolország: ismét változtatott a vallomásán Dani Alves

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.02.09. 12:42
null
Dani Alves elismerte, hogy történt szexuális aktus közte és a vádolója között (Fotó: Getty Images)
Címkék
A Marca arról számolt be, hogy Dani Alves, az FC Barcelona és az UNAM korábbi labdarúgója ismét változtatott a vallomásán. A jobbhátvédet korábban szexuális zaklatás vádjával vettek őrizetbe. 

 

Továbbra is előzetes letartóztatásban ül Dani Alves, aki immár negyedjére változtatott a vallomásán. A korábbi brazil válogatott labdarúgó ellen egy hónapja indult nyomozás, a vád szexuális zaklatás. Az áldozat azt állítja, a játékos múlt év végén egy barcelonai bárban zaklatta őt. Az első hírek arról szóltak, Dani Alves a nő fehérneműjébe dugta a kezét, később márnemi erőszakra módosult a vád, s azt kérték, a jobbhátvéd óvadék ellenében se szabadulhasson, emellett alabdarúgó négy és 12 év közötti börtönbüntetést is kaphat.

Alves először bírónak azt mondta, hogy nem ismeri a feljelentőjét és nem történt szexuális érintkezés köztük, később, az ügyészi kihallgatáson úgy fogalmazott, hogy közös beleegyezéssel történt az érintkezés, majd a harmadik változtatás során már ő vádolta meg az őt vádoló nőt.

Csütörtök délelőtt újabb információk derültek ki, Carlos Quílez spanyol újságíró szerint a labdarúgó bevallotta azt, hogy közte és az áldozat között történt szexuális aktus. Alvest korábban meglátogatta a börtönben a felesége, Joana Sanz, a játékos a vele való beszélgetés után változtatott ismét a vallomásán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik