Barca: kiderült néhány részlet Dani Alves feljelentőjének vallomásából

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.23. 15:57
null
Kiderült néhány részlet Dani Alves állítólagos áldozatának vallomásából (Fotó: Getty Images)
Címkék
Napról napra újabb információk derülnek ki az FC Barcelona korábbi labdarúgója, Dani Alves állítólagos bűncselekményéről. A jobbhátvéd a hírek szerint megtámadott és megerőszakolt egy nőt egy barcelonai bárban, aki most vallomást tett az ügyről.

Dani Alvest még múlt pénteken szexuális zaklatás miatt vették őrizetbe, mert egy nő feljelentést tett ellene. Az áldozat azt állítja, a labdarúgó múlt év végén egy barcelonai bárban zaklatta őt. Az első hírek arról szóltak, Dani Alves a nő fehérneműjébe dugta a kezét, később már nemi erőszakra módosult a vád, s azt kérték, a jobbhátvéd óvadék ellenében se szabadulhasson, emellett a labdarúgó négy és 12 év közötti börtönbüntetést is kaphat.

A hétfő délelőtti információk szerint Alves háromszor is módosított vallomásán: először az ügyben eljáró bírónak azt mondta, nem ismeri a feljelentőjét és nem történt szexuális érintkezés köztük, nem sokkal később, az ügyészi kihallgatáson úgy fogalmazott, hogy közös beleegyezéssel történt az érintkezés, majd az újabb bírói meghallgatáson már ő vádolta meg a nőt azzal, hogy rámászott. Szintén napvilágra került, hogy a bíró és az ügyész egy szemtanút is meghallgatott az ügyben, aki a nő verzióját támasztotta alá, ráadásul a szórakozóhely kameráinak felvétele alapján a játékos sietve hagyta el a szórakozóhelyet, ami arra utal, hogy felfoghatta esetleges tettének a súlyát.

A La Vanguardia most nyilvánosságra hozott néhány részletet a 23 éves áldozat vallomásából a Mossos nevű bárban történtekről.

„Nem tudtam, mi van az ajtó mögött, azt hittem, egy másik VIP-helyiség lesz ott. Ellenálltam, de sokkal erősebb volt nálam” – fogalmazott a nő, aki azonban többször is járt korábban a bárban, így ismernie kellett a helyet, de végül a mosdóban kötött ki.

Az áldozat azt állítja, Dani Alves a beleegyezése nélkül tapogatta őt, majd miután a labdarúgó nem engedte őt távozni, azt mondta a nőnek, mondja, hogy: „az ő k…ája”. Mivel a nő ezekre nem volt hajlandó, Alves pofon vágta és megerőszakolta őt.

Dinora Santana, Alvest korábbi felesége a Football Espanának nyilatkozva védte meg. „Dani soha, de soha nem tenne ilyet. Soha. Azért mondom el ezt neked, mert 22 éve ismerem és tíz évig voltunk házasok. Ez egy rémálom, ami remélem, sosem történt meg” – mondta.

A legfrissebb hírek szerint a letartóztatásban lévő Alvest hétfőn délelőtt két nap után átszállították egy másik börtönbe, hogy garantálják a népszerű fogoly magánéletét és biztonságát.

Alves családja azonban nem elégedett az ügy jelenlegi állásával, s az ügyvéd által elvégzett munkával.

„Tehetetlenek vagyunk a helyzettel szemben. Szerintem az ügyvéd nem végzi jól a dolgát” – mondta Ney Alves, a labdarúgó testvére a Telecinco műsorában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik