Real: Nem tetszik a PSG-nek? Azt mondok, amit akarok! – Zidane

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2019.11.09. 16:49
Néhány héttel ezelőtt volt egy kisebb balhé abból, hogy Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője azt mondta: amikor Kylian Mbappéval beszélt, a PSG támadója azt mondta neki, az az álma, hogy egy nap a Realban futballozzon.

Zidane korábbi kijelentése után Leonardo, a PSG sportigazgatója kiborult, és közölte, kezd elege lenni abból, hogy ennyit beszélnek játékosáról, Mbappéról, miközben a párizsiaknak eszük ágában sincs eladni őt. és közölte, kezd elege lenni abból, hogy ennyit beszélnek játékosáról, Mbappéról, miközben a párizsiaknak eszük ágában sincs eladni őt.

Most újra rákérdeztek a témára Zidane-nál, aki egyértelművé tette, nem érti, mi zavarja a PSG brazil sportigazgatóját…

Zidane nem érti, mi zavarja a Paris Saint-Germain vezetőségét (Fotó: AFP)
Zidane nem érti, mi zavarja a Paris Saint-Germain vezetőségét (Fotó: AFP)

„Mi nem tetszik a PSG vezetőségének? Elvégre ez az igazság! Mbappé tényleg azt mondta nekem, hogy az az álma, hogy egy nap a Real Madrid mezét viselje! Mindössze ennyit mondtam, és ezt elmondom újra, sőt, megismétlem akár mindennap! Leonardo nyilatkozatára nem reagálnék. Azt mond, amit akar, ahogy én is azt mondok, amit akarok!” – idézi az El Chiringuito a Real Madrid sajtótájékoztatóján beszélő Zidane-t, aki úgy tűnik, nem szeretne a közeljövőben a PSG vezetőedzője lenni…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik