Real Madrid: Utáltak minket Mourinho miatt – Pepe

Vágólapra másolva!
2016.09.13. 19:03
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid védője, Pepe elismerte, megkönnyebbült, amikor José Mourinho elhagyta a klubot.

A portugál szakember 2010-ben lett a blancók vezetőedzője, majd három év után megköszönték a munkáját a spanyol fővárosban. Azon kívül, hogy egy alkalommal megnyerte a csapattal a bajnokságot, a kupát és a szuperkupát is, nem tudott maradandót alkotni.

„A Mourinho-éra alatt utáltak minket az emberek. Három évig tartott, és hál' istennek, gyorsan eltelt ez az időszak. A dolgok akkor változtak meg, amikor Ancelotti ült le a kispadra, akkor már máshogy ítéltek meg minket.

Ami Mourinhóval történt, már a múlt. Ő és Zidane teljesen más személyiség. Szinte az ellentettjei egymásnak, de ez nem azt jelenti, hogy az egyikük jó, a másikuk rossz edző. Mourinhónak rengeteg tapasztalata van edzőként, míg Zidane csak a múlt évadban kezdett el edzősködni, de játékosként tudja, mi jár egy futballista fejében.

Élveznünk kell ezeket a pillanatokat, mert egy szép napon ez is véget ér. Nagyon nagy önbizalmat adott nekünk azzal, hogy bizalmat szavazott nekünk, és nem új játékosokat vásárolt a nyáron” – mondta Pepe a szerdai Real Madrid–Sporting CP Bajnokok Ligája-találkozó előtti sajtótájékoztatón.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik