Málaga: a Real elleni sikerrel ünnepelne a hosszabbító Joaquín

Vágólapra másolva!
2012.12.21. 10:00
A spanyol Málaga labdarúgócsapatánál hivatalosan is megerősítették, hogy a 31 esztendős, korábbi válogatott szélső, Joaquín szerződését egy évvel meghosszabbították, így az most 2014 nyarán jár le.

A Málaga tavaly vette meg Joaquínt a Valenciától, méghozzá kettő plusz egy évre. Utóbbi úgy léphetett életbe automatikusan, ha a játékos bizonyos számú mérkőzésen pályára lép. Bár ezt már régen teljesítette az érintett, hivatalosan most erősítették meg a hosszabbítást.

Amit Joaquín a Real Madrid elleni győzelemmel ünnepelhetne meg, bár talán egy döntetlennel is kiegyezne. A Málaga legutóbb 1983-ban verte meg otthon a Realt (6–2), míg az azóta lejátszott tizennégy hazai mérkőzése közül nyolcat veszített el. Még rosszabb a mérleg, ha a közelmúltat tekintjük: a fővárosiak az előző nyolc vendégeskedésük során hét alkalommal magukkal vitték a három bajnoki pontot.

Az év utolsó bajnokiját a Real Madrid 33 ponttal a harmadik helyen várja, a Málaga pedig öt pont hátránnyal a negyedik. A két csapat szombaton 20 órától csap össze egymással.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik