Alekszandr Hlebről már egyeztet egymással a Barca és az Arsenal

Vágólapra másolva!
2008.06.19. 17:16
A spanyol FC Barcelona alelnöke, Marc Ingla elismerte, hogy tárgyalásokat folytat az Arsenallal Alekszandr Hleb átigazolásának ügyében. A sportvezető elmondta: a hét elején Londonba repült, ám az átigazolási összegben egyelőre nem sikerült megállapodnia az angolokkal.
Hleb egyre közelebb a klubváltáshoz
Foto: Action Images
Hleb egyre közelebb a klubváltáshoz
Hleb egyre közelebb a klubváltáshoz
Foto: Action Images
Hleb egyre közelebb a klubváltáshoz

AC MILAN: ADEBAYOR VAGY SENKI

„Ha Adebayor nem jön, akkor nem kell senki” – nyilatkozta Adriano Galliani a L'Equipe-nek, majd hozzátette: tárgyalnak a csatár leigazolásáról, ám az Arsenal egyelőre nem hajlandó elengedni togói játékosát.
A hírek szerint az Arsenal 20 millió euró körüli összeget akar az egyik legtechnikásabb, ámbár Angliából elvágyódó játékosáért, Alekszandr Hlebért. Ez azonban egyelőre több, mint amennyit az FC Barcelona szánna a fehérorosz középpályásáért.

Merthogy a tárgyalások már zajlanak a két klub között. Legalább is a Catalunya Radio-nak adott nyilatkozatában ezt ismerte el Marc Ingla, a Barcelona alelnöke.

„Az tárgyalások Hlebbel kapcsolatban előrehaladott állapotban vannak. Készen állunk leigazolni, mert ő egy kivételes képességű játékos. Egyelőre azonban mi más összegre gondolunk, mint az angolok” – mondta Ingla.

A sajtó szerint azonban nem sokáig lehet variálni, illetve trükközni a katalán vezetőknek, a csapat új vezetőedzője, Pep Guardiola ugyanis azt szeretné, ha július 6-ra már véglegessé válna a következő szezonra készülő keret.

Hleb 2005-ben érkezett a Vfb Stuttgart együttesétől Londonba. Még egy év van vissza lejáró szerződéséből, így ha az Arsenal nem akar úgy járni, mint Mathieu Flaminivel – aki ingyen ment az AC Milanhoz – még most el kell adnia fehérorosz klasszisát.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik