Női röplabda Extraliga: továbbra is hibátlan a Vasas

Vágólapra másolva!
2023.02.11. 18:47
null
Fotó: Koncz Márton
Továbbra is százszázalékos a címvédő Vasas Óbuda a női röplabda Extraligában, miután az alapszakasz 12. fordulójában 3:0-ra legyőzte a sereghajtó vendég MTK Budapest csapatát szombaton.

Az utolsó szett 30:28-ra lett a hazaiaké 34 perc alatt.

NŐI RÖPLABDA EXTRALIGA
Vasas Óbuda–MTK Budapest 3:0
(12, 17, 28)
Folyondár utca, 115 néző. V: Varjasi, Bátkai-Katona.
VASAS: Bojko 4, Papp O. 13, Vezsenyi 11, Török K. 11, Kump 7, Fábián 2. Csere: Szalai (liberó), Jámbor, Fricová 7, Szkripak, Bannister 1. Vezetőedző: Jannisz Atanaszopulosz.
MTK: Szabó L. 10, Garai 2, Aszonja 16, Tatár 8, Costa 9, Berkó. Csere: Weidemann (liberó), Briga 1. Vezetőedző: Leiszt Máté.
MESTERMÉRLEG
Jannisz Atanaszopulosz:
– Örülök a három pontnak, még ha a harmadik szettben nem is úgy játszottunk, ahogy az elvárható lett volna. Ez persze részben érthető, mert ezek a játékosok ebben a felállásban nem sokat játszottak együtt. Összességében ettől függetlenül is mindennel elégedett vagyok, leszámítva a magas labdák elleni védekezésünket, így a szerdai kupavisszavágóig ezen kell a legtöbbet dolgoznunk.
Leiszt Máté: – Az első két szettben hullámzó volt a teljesítményünk, ám a harmadikban megtaláltuk a saját ritmusunkat. A harmadik szett befejezésére több lehetőségünk is adódott, ám nem tudtuk megvalósítani és a rutinosabb Vasas Óbuda le tudta zárni a mérkőzést. Dicséret illeti a lányokat a mai küzdésért, ezen az úton kell haladnunk tovább.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik