Keleti királylányok – Szépségverseny, 11. rész, szavazás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.17. 18:54
A magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság kapcsán szubjektív szavazásra csábítjuk az NSO olvasóit. A torna legszebbjét kereső játékunk a végjátékhoz közelít, máris itt a harmadik negyeddöntő!

Sportolói szépségversenyt rendezünk a női kézilabda Európa-bajnokság bő két hete alatt. Mindegyik résztvevő válogatott egy általunk kiválasztott kézilabdázóval (pontosabban annak fotóival) vesz részt a játékban. A 16 lányt párba állítottuk, és a következő nyolc napban megmutatjuk olvasóinknak a róluk készült fényképeket.

Önöknek mindössze annyi a dolguk, hogy szavaznak a csinosabbnak ítélt hölgyre. A nyolc párbajgyőztest aztán újra összesorsoljuk, és így jutunk el a december 21-i döntőkig; az egyiket a Papp László Budapest Sportarénában vívja az Eb két legjobb együttese, a másikat az NSO honlapján a viadal két legszebb játékosa.

A nemzetközi helyzet ma tovább fokozódik: a harmadik negyeddöntőben a tornától már búcsúzó, a szépségek között viszont a legjobb nyolcba kétely nélkül bejutó ukrán Anasztaszija Pidpalova kel birokra a román csapatból sérülés miatt már a csoportkör után kikerülő csábos tekintetű Adriana Nechitával.

Anasztaszija PIDPALOVA (Ukrajna)
A 32 esztendős átlövő számára már csak rossz emlék a magyar-horvát Európa-bajnokság, mivel az ukrán válogatott – igazolva a papírformát – nem élte túl az első kört. Így aztán a jobbkezes játékos csak a három garantált csoportmeccsen mutathatta meg magát a debreceni publikumnak. Na, nem mintha a saját teljesítményét kitehetné az ablakba: a dán, norvég, román trió ellen hétszer próbálkozott kapura lövéssel, de csak egy ment be. Nyilván nem vigasztalja, hogy az NSO szépségversenyének első fordulójában több mint 3000 szavazattal verte meg dán ellenfelét...

Anasztaszija Pidpalova
Anasztaszija Pidpalova
Anasztaszija Pidpalova
Anasztaszija Pidpalova

Anasztaszija Pidpalova
Anasztaszija Pidpalova
Anasztaszija Pidpalova
Anasztaszija Pidpalova

Adriana NECHITA (Románia)
Ha a Pidpalovánál azt mondtuk, olyan gyorsan el kell felejtenie ezt a kontinenstornát, amilyen gyorsan csak lehet, akkor vajon mit mondhatnánk a 31 esztendős román szélsőről? Mert az egy dolog, hogy az első két Eb-csoportmeccsen jószerivel nem került helyzetbe (a két meccs alatti két lövést nem neveznénk bátor vállalkozó kedvnek, ebből ráadásul csak az egyik ment be), de ez még mind semmi ahhoz képest, hogy a harmadikra már be sem nevezték – sérülés miatt már fél távnál befejeződött számára az Eb. Hogy a szavazásunkon egyáltalán még itt van, az annak tudható be, hogy a kézilabdás szépségek versenyében nincs cserelehetőség. De vajon lesz-e harmadik megjelenési lehetősége a nagybányaiak kézilabdázójának?

Adriana Nechita
Adriana Nechita
Adriana Nechita
Adriana Nechita
Adriana Nechita
Adriana Nechita
Adriana Nechita
Adriana Nechita

SZAVAZÁS

Ki jusson tovább az elődöntőbe? # 3. rész

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

EB 2014 SZÉPSÉGVERSENY – PROGRAM
NYOLCADDÖNTŐ
12.07.:Aleksandra ZYCH (POL)–Lara GONZÁLEZ ORTEGA (ESP)
12.08.:Kristina ELEZ (CRO)–Isabelle GULLDÉN (SWE)
12.09.:Maria FISKER (DEN)–Anasztaszija PIDPALOVA (UKR)
12.10.: Amandine LEYNAUD (FRA)–Simona SZARKOVÁ (SVK)
12.11.:SZUCSÁNSZKI Zita (HUN)–Jekatyerina ILJINA (RUS)
12.12.:Nadja NADGORNAJA (GER)–Cornelia GROOT (NED)

12.13.:Stine Bredal OFTEDAL (NOR)–Adriana NECHITA (ROU)

12.14.: Szanja DAMNJANOVICS (SRB)–Majda MEHMEDOVICS (MNE)
NEGYEDDÖNTŐ
12.15.: Lara GONZÁLEZ ORTEGA (ESP)–SZUCSÁNSZKI Zita (HUN)
12.16.: Kristina ELEZ (CRO)–Cornelia GROOT (NED)
12.17.: Anasztaszija PIDPALOVA (UKR)–Adriana NECHITA (ROU)
12.18.: Simona SZARKOVÁ (SVK)–Szanja DAMNJANOVICS (SRB)
ELŐDÖNTŐ
12.19.: SZUCSÁNSZKI Zita (HUN)–???
12.20.: ???–???
DÖNTŐ
12.21. : ???–???
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik