Bolt bulibarátnője vagy az exérdi édesség? - Szépségverseny, 2. rész, szavazás

Vágólapra másolva!
2014.12.08. 15:14
December hetedikén elkezdődött a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság, ennek kapcsán szubjektív szavazásra csábítjuk az NSO olvasóit.

A torna 16 résztvevő válogatottja egy-egy szemrevaló képviselőjének fotóit bemutatva sportolói szépségversenyt rendezünk a kontinensverseny bő két hete alatt. A kiválasztott játékosokat párba állítottuk (mindenki saját csapata első fordulós ellenfelének képviselőjét kapta meg), és a következő nyolc napban megmutatjuk a róluk készült (jobbára civil) fotókat az olvasóinknak. Önöknek csak annyi a dolguk, hogy szavaznak a csinosabbnak ítélt hölgyre. A nyolc párbajgyőztest aztán újra összesorsoljuk, és így jutunk majd el a december 21-i döntőkig; az egyiket a Papp László Budapest Sportarénában vívja majd az Eb két legjobb együttese, a másikat az NSO honlapján a viadal két legszebb játékosa. A második játéknapon egy harcos horvát és egy hűvös svéd várja a szavazatokat!

Kristina ELEZ (Horvátország)
A 27 esztendős balkezes lány szélsőt, átlövőt, sőt szükség esetén még irányítót is tud játszani – de hát univerzális képességeiről nem is nagyon kell bemutatót tartani, elvégre a Kristina Franicként megismert 175 centi magas kézilabdázó egy szezont (2012–2013) a magyar NB I-ben szerepelt, az Érd együttesét erősítette. Jelenleg a Podravka Koprivnica játékosa. Válogatott pályafutását tekintve a londoni olimpiai részvétele mellett a 2008-as Eb-hatodik helyre lehet a legbüszkébb, már csak azért is, mert azon a tornán bekerült a legjobb tízbe a góllövőlistán.

 

Kristina Elez
Kristina Elez


Kristina Elez (fotó: a sportoló Facebook-oldala)
Kristina Elez (fotó: a sportoló Facebook-oldala)

 

Kristina Elez
Kristina Elez



Isabelle GULLDÉN (Svédország)

A Bellának becézett irányító-átlövő jelenleg az egyik legveszélyesebb fegyvere a svéd női válogatottnak, érdemes lesz rá figyelni a magyar-horvát közös rendezésű kontinenstornán is. A Viborg 25 esztendős játékosa az a típus, aki akkor is magával ragadja a tekintetet, ha éppen nincs jó formában. Nyilván nem véletlen, hogy a 2012-es londoni ötkarikás játékokon (miközben a háromkoronások ötből öt meccset veszítve kiestek a csoportkör után) egyike volt annak a három kézilabdázónőnek, aki éjjel Usain Bolt szobájában vendégeskedve barátkozott a sprintercsodával.

 

Isabelle Gulldén (fotó:Facebook)
Isabelle Gulldén (fotó:Facebook)

 

Isabelle Gulldén (fotó: Twitter)
Isabelle Gulldén (fotó: Twitter)

Isabelle Gulldén (fotó: Facebook)
Isabelle Gulldén (fotó: Facebook)


SZAVAZÁS

Ki jusson tovább a második fordulóba? #2

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Jegyek anői kézilabda Európa-bajnokságra awww.jegyed.hu-nkaphatók!

 

EB 2014 SZÉPSÉGVERSENY – PROGRAM
NYOLCADDÖNTŐ
12.07. Aleksandra ZYCH (POL)–Lara González ORTEGA (ESP)
12.08. Kristina ELEZ (CRO)–Isabelle GULLDÉN (SWE)
12.09. ??? (DEN)–??? (UKR)
12.10. ??? (FRA)–??? (SVK)
12.11. ??? (HUN)–??? (RUS)
12.12. ??? (GER)–??? (NED)
12.13. ??? (NOR)–??? (ROU)
12.14. ??? (SRB)–??? (MNE)
NEGYEDDÖNTŐ
12.15. ???–???
12.16. ???–???
12.17. ???–???
12.18. ???–???
ELŐDÖNTŐ
12.19. ???–???
12.20. ???–???
DÖNTŐ
12.21. ???–???

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik