Super Bowl: „Miénk a trófea, a kritikusok megcsókolhatják”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.03. 14:41
Julian Edelman óriási szerepet játszott a New England Patriots negyedik NFL-bajnoki címében, kilenc elkapásból 109 yardot szerzett és nem mellesleg a meccset eldöntő touchdownt. A rendkívül szívós és vehemens elkapó a 49. Super Bowl (New England–Seattle 28–24) utáni nyilatkozatában kedvesen elküldte a kritikusokat melegebb éghajlatra.

NFL
XLIX. SUPER BOWL

Seattle Seahawks
New England Patriots 24–28 (0–0, 14–14, 10–0, 0–14)NFL
XLIX. SUPER BOWL

Seattle Seahawks
New England Patriots 24–28 (0–0, 14–14, 10–0, 0–14)

„Egy csomó szövegelés ment odakint – mondta Julian Edelman a WEEI-FM-nek. – Mindenki dumálhat tovább, de mi emeljük fel a trófeát New Englandban a szurkolók előtt és ez nagyszerű élmény lesz. Ők (a kritikusok – a szerk.) pedig megcsókolhatják majd.”

A feltüzelt Minitron méltatta a bostoni szurkolókat, miközben arról beszélt, hogyan győzte le a Patriots a balsorsot és a kritikákat, majd kitért a Super Bowl-győztes irányítóra, Steve Youngra is.

„Steve Young? Ő csak azért mérges, mert ő nem Joe Montana. A végsőkig imádom Steve Youngot, de ő a világ legnagyobb álszentje. Állandóan ránk száll. Gyerekkoromban óriási 49ers-szurkoló voltam, imádom Joe Montanát, ő a gyerekkori hősöm. Steve Young csak azért mérges, mert ő nem tudott egynél többet szerezni” – tette hozzá Edelman utalva arra, hogy Montana a 49ers irányítójaként négy bajnoki címre vezette az együttest, az őt követő Young az utolsó kettőnél csereirányítóként volt a csapatnál, amellyel kezdőként is nyert később egy Super Bowlt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik