Buta Seahawks! Megvan Brady és a Pats negyedik Super Bowl-sikere

KERÉNYI ERVIN, KŐFALVI DÁNIEL, RÁCZ PÉTER, SOMLÓVÁRI DÁVIDKERÉNYI ERVIN, KŐFALVI DÁNIEL, RÁCZ PÉTER, SOMLÓVÁRI DÁVID
Vágólapra másolva!
2015.02.02. 00:12
null
Brady és a Pats tíz év elteltével ismét a csúcson (Fotók: Reuters)
A New England Patriots nyerte meg a XLIX. Super Bowlt, miután az arizonai University of Phoenix Stadionban megrendezett mérkőzésen 28–24-re legyőzte a Seattle Seahawksot. Terry Bradshaw és Joe Montana után Tom Brady a harmadik irányító, aki négy bajnoki címmel büszkélkedhet.

BRADY, A GYŰRŰK URA, SHERMAN MAGAS LÓRÓL ESETT NAGYOT – MINDEN, AMI A PÁLYÁN KÍVÜL TÖRTÉNT ITT!

Hogy miért kell passzjátékot alkalmazni, amikor egy yardra van egy csapat a Super Bowl-győzelemtől? Az a csapat, amelyben ráadásul Marshawn Lynch a futójátékos. Pontosan azért, hogy TomBrady megszerezze pályafutása negyedik Super Bowl-győzelmét. Tom Brady, aki a két interception mellett szenzációsan játszva, négy touchdownátadással, 328 passzolt yarddal vezette győzelemre a New Englandet.

Katy Perry tigris hátán érkezett, repülve, tűzijátékkal távozott
A várakozásoknak megfelelően látványosra sikerült a 49. Super Bowl félidei villámkoncetrje. A főszereplő Katy Perry volt, akinek a belépője és a kilépője is emlékezetes volt. A kettő között Lenny Kravitz segített be egy fél számra, majd megérkezett a meglepetésvendég, Missy Eliott is. BŐVEBBEN ITT»

A New Englandet, amelynek játékosai a 2001, 2003, 2004 után a 2014-es szezon végén, a 2015-ös Super Bowlt követően is magasba emelhették a Vince Lombardi-trófeát. Tették ezt egy olyan meccs után, amelynek az elején simán nekik állt a zászló, majd szinte kilátástalan helyzetbe kerültek. Végül hatalmas fordítást produkálva nyertek.

Minden idők egyik legjobb Super Bowlja volt a mostani, de semmi váratlan nem történt benne. A Madden NFL játék meccs előtti szimulációja megjósolta, hogy 24–14-es hátrányból fordít a New England, és nyer 28–24-re. És mit hozott az élet? A harmadik negyedben a Seahawks 24–14-re vezetett, végül a Pats 28–24-re győzött...

DE HOGY IS TÖRTÉNT EZ?

Az első negyedben egyáltalán nem működött a Seattle támadójátéka. Russell Wilsonék alig haladtak előre, a Seahawks irányítójának nem volt passzkísérlete, de nem ültek Marshawn Lynch futásai sem. Ezzel szemben a másik oldalon a New England remekül menedzselte a játékot, folyamatosan haladt előre, Tom Brady átadásai egymás után termelték a yardokat.

Brady rövid passzokkal „melegített” (Fotó: Reuters)
Brady rövid passzokkal „melegített” (Fotó: Reuters)

A háromszoros (meccs után már négyszeres) Super Bowl-győztes irányító az első negyed végén el is navigálta a TD-zónáig az övéit, ekkor azonban a várt touchdownpassz helyett az ellenfél védőjét, Jeremy Lane-t találta meg a labdával.

Brady az MVP
A negyedik bajnoki gyűrűjét begyűjtő Tom Brady négy TD-passzig, valamint 328 yardig jutott, és győzelemre vezette csapatát a Super Bowlon, így kiérdemelte a nagydöntő legértékesebb játékosának járó díjat, amelyet már harmadszor vehetett át. BŐVEBBEN ITT»

Ez volt a Seahawks játékosának első interceptionje pályafutása során. Annyira meg is örült neki, hogy a letérdelés (jöhettek volna a saját 20 yardosukról) helyett kavirnyászni kezdett a labdával – balszerencséjére. Egy rosszul kivitelezett talajfogásnál a könyöke nem normális módon hajlott meg – derékszögben...

Lane-t tehát elveszítette a Seahawks, a helyére beállt Tharold Simon pedig később nem tudta levédekezni Brandon LaFellt, aki egy elkapott TD-vel megszerezte a vezetést a Patsnek. Ezután végre megérkezett a mérkőzésbe a Seahawks is, mindezt tette igen váratlan módon. 0–7

LaFell pontjaival kezdett a Pats (Fotó: Reuters)
LaFell pontjaival kezdett a Pats (Fotó: Reuters)

Aki esetleg még nem hallott Chris Matthewsról, az ne ostorozza magát! Említett 25 éves fiatalember a Seattle alig foglalkoztatott wide recieverje. És persze hogy neki kellett elkapnia Wilson 45 yardos passzát, amivel átszakadt a gát a seattle-i támadóknál, lélektanilag kulcsfontosságú pillanat volt. Pár perccel később Marshawn Lynch már a TD-zónába robogott a labdával. 7–7

A hatodik Super Bowlján szereplő Bradyt ez nem nagyon izgatta, fél perccel a nagyszünet előtt egy 22 yardos TD-passzt kézbesített Rob Gronkowskinak. A csattanó azonban még hátra volt az első félidőben: a Seattle-nek ugyanis ez a harminc másodperc elég volt, hogy végigrobogjon a pályán, a végén ki más, mint Chris Matthews (ugye ő az ismeretlen elkapó, akit pár sorral feljebb említettünk) kapta el a labdát. 14–14

Chris Matthews nevét megjegyzi a világ (Fotó: Reuters)
Chris Matthews nevét megjegyzi a világ (Fotó: Reuters)

A második játékrészben Steven Hauschka mezőnygóljával először vezetett a címvédő. Ez pedig már megzavarta Bradyt, ugyanis nem sokkal később újabb interceptiont dobott – Bobby Wagner lopta el a labdát. Hogy aztán nem sokkal később Doug Baldwin TD-elkapásával már tíz ponttal vezessen a Seahawks. A Patriots irányítója még sosem adta el kétszer a labdát a nagydöntőben. 24–14

Egy negatív csúcs után persze következett a pozitív rekord. Brady a tizenkettedik touchdownpasszát adta a Super Bowlok történetében (Danny Amendola kapta el a labdát). Ezzel átadta a múltnak Joe Montana 11-es rekordját, és nem mellékesen három pontra zárkózott vele a New England. 24–21

Brady, a megállíthatatlan (Fotó: Reuters)
Brady, a megállíthatatlan (Fotó: Reuters)

A Seattle teljesen lebénult, a labda pedig visszakerült Bradyhez, aki nyolcból nyolc sikeres passzal ismét touchdownig vezette csapatát. Edelman elkapásával már a Pats vezetett – 28–24-re. 1994 óta nem dobott senki négy touchdownpasszt Super Bowlban.

A Seahawks azonban egy hihetetlen Jermaine Kearse-elkapással hamar átért a pályán, majd Lynch futásával egyyardra került a TD-zónától. És ekkor jött az érthetetlen passz, és Malcolm Butler aranygyűrűt érő interceptionje...

Összefoglaló

Brady és a Pats negyedik Super Bowl-sikere (Fotó: Reuters)
Brady és a Pats negyedik Super Bowl-sikere (Fotó: Reuters)

NFL
XLIX. SUPER BOWL

Seattle Seahawks
New England Patriots 24–28 (0–0, 14–14, 10–0, 0–14)

Hírek, érdekességek, vélemények a Seahawks–Patriots szupermeccsről ITT»

SEATTLE SEAHAWKS–NEW ENGLAND PATRIOTS 24–28

4. NEGYED

VÉGE!!! Tom Brady letérdel, az óra pedig lepereg. A XLIX. Super Bowl győztese a NEW ENGLAND PATRIOTS, amely 28–24-re legyőzte a Seattle Seahawkst!

0.18, 1.&10, NE – Elszabadul a pokol, a Seahawks játékosainál elszakadt a cérna. Irvin mehet is zuhanyozni.

Brady öröme (Fotó: Reuters)
Brady öröme (Fotó: Reuters)

0.20, 2.&Gól, SEA – ELKÉPESZTŐ, INTERCEPTION! Wilson a passzt választja, az emberét azonban nem találja meg, helyette a gólvonalon Malcolm Butler szedi le a labdát. Itt a vége…

1.40, 2.&10, SEA – HIHETETLEN, ILYEN NINCS! Wilson vakon elindított passza után Kearse hasán hármat pattant a labda, de így is meg tudta fogni, ezzel a szürreális, 33 yardos átadással már a red zone-ban a Seahawks!

1.50, 3.&10, SEA – Wilson újabb próbája a hosszú passzra most nem jött össze, egy kis akadozás után végül Lockette vitte tovább az akciót.

2.02, 1.&10, SEA – Ott a válasz, egy újabb hatalmas indítás, Marshawn Lynchet pedig lehetetlen megállítani, 31 yardos elkapás.

VIDEÓ A TOUCHDOWNRÓL ITT!

2.50, 1.&Gól, NE – VEZET A NEW ENGLAND! Blountot leteperték, a második próbára viszont már összejött, Edelman szedte le a magasból a labdát, 24–28!

3:00., 2.&3, NE – Hat yard maradt, LaFell szomorkodik, mert nem tudta beverekedni magát az end zone-ba. Négy lehetőség a vezetés átvételéhez, időt kér Brady…

4:01, 2.&11, NE – Chancellorral kitolt a fű, az elcsúszó védő mellett pedig megint Gronkowski szedte le a labdát 13 yardért cserébe.

4:40, 2.&11, NE – De amikor kell, akkor villan Gronkowski 20 yardos passzot húzott le a tight end.

5:01, 2.&1, NE – Megy ez, Vereen verekedte át magát újra a védőfalon – csak épp repült a sárga zászló, Edelman keménykedett. Tíz yard mínusz.

6:52, 1.&10, NE – Most Vereen „beckhames”, egykezes elkapása lendítette tovább a Patriotsot.

7:55, 3.&5, SEA – Lockett esett, majd reklamált, de ment tovább a játék, Wilson pedig újra Lynch kezébe adta a labdát, aki hozta szokásos öt yardját. A végén Wilson csúnyán elnézte, és egyszerűen kidobta az oldalvonalon a labdát. A sokadik esély a Pats előtt!

VIDEÓ A TOUCHDOWNRÓL ITT!

Brady Amendola segítségével már Joe Montana előtt (Fotó: Reuters)
Brady Amendola segítségével már Joe Montana előtt (Fotó: Reuters)

7.55, 2.&10, NE – ZÁRKÓZIK A PATRIOTS! Most Edelman helyett Amendola volt a célpont, Earl Thomast egy testcsellel megverte a New England-i, így gond nélkül lehúzhatta a labdát, 24–21!

8.11, 3.&8, NE – Edelman elképesztő harcáról is emlékezetes lesz ez a meccs, 97 yardnál a Patriots elkapója, és már csak három yard kell.

9.43, 1.&10, NE – Felesleges keménykedés, Earl Thomas teperte le Vereent a vonalon kívül, újabb first down a New Englandnek.

10.56, 3.&14, NE – Brady nem mer futni, de szerencséjére Edelman még időben tisztára játszotta magát. Egy hatalmas sisakcsattanás után még talpon maradt a New England-i, a félpályánál a Pats.

12.10, 2.&18, NE – Sack itt, sack ott, Irvin dózerolta a földbe Bradyt. Egyre nagyobb bajban a New England…

13.28, 4.&15, SEA – Lynch csak küzd, csak küzd, két yarddal kezdett, majd eggyel folytatta. Szépen ölte az órát a Seahawks, de sack lett a vége, nyolc yardos veszteség, majd punt.

14.45, 3.&1, NE – Nem megy, egyszerűen nem megy. Nem sikerült egy yardot „előreszenvedni”, megint a Seahawkshoz kerül a labda!

3. NEGYED

0:11, 2.&7, NE – A passzok nem jönnek, lássuk a futásokat! Totyogva halad előre a New England. Ezzel az utolsó negyedre fordultunk!

1:40., 3.&3, SEA – Ilyen is kell, a változatosság kedvéért most rövid átadásokkal operált Wilson, majd a végére egy húszyardos emelés jött, tökéletesnek tűnt a passz, Kearse meg is foghatta volna, de csak kiejtette, punt jön.

3:06,1.&10, SEA – Rögtön egy hosszú passzal próbálkozik Wilson, és úgy tűnik, minden bejön neki a második félidőben, Lockette ölelte magához a 25 yardos passzt.

3:15, 3.&9, NE – Nem megy ez, Edelman hozott 11 yardot, de az utolsó passzt nem tudta lehúzni Amendola, punt.

4:29, 1.&10, NE – Edelman tartaná életben a New England-i álmokat, de holding miatt belefújnak, már 1.&20.

VIDEÓ A TOUCHDOWNRÓL ITT!

Száguld a Seahawks (Fotó: Reuters)
Száguld a Seahawks (Fotó: Reuters)

4:54: 3.&3, SEA – TÍZPONTOS SEATTLE-ELŐNY! Lynch elvitte az embereket, de nem ő kapta a labdát, Wilson tökéletesen látta meg a védők közt kibújó Doug Baldwint, akinek még egy kis botladozás is belefért – a bíró is segített –, könnyedén húzhatta le a magasan szálló, 3 yardos passzt, 24–14!

6:11: 1.&10, SEA – Lynch mint egy teherautó, úgy robog át a pályán, felborítva a védőket, négy yardra az end zone-tól a Seahawks.

6:31: 1.&10, SEA – Wilson villámgyors, és most nincs ellenfele a pályán, hosszú gondolkodás után jó 12 yardot sprintelt érintetlenül a seattle-i irányító.

7:09, 2.&1, SEA – Wilson passzai a másik oldalon ülnek, száguld a pályán a Seahawks, most Lynch hozta a first down-t.

8:10, 3.&9, NE – INTERCEPTION! Hatalmas a nyomás Bradyn, ez pedig nem tesz jót a New England-i passzjátéknak, Bobby Wagner lelopta a labdát a levegőből. VIDEÓ ITT»

10:09, 3.&7, NE – Edelman nem tudott meglépni az első passzal, sőt, Blount sprintje is kevés volt, harmadikra Brady csak átgyötörte Gronkowskinak a labdát, nyögvenyelős, de csak megvan a first down.

Katy Perry tigris hátán érkezett, repülve, tűzijátékkal távozott – összefoglaló a félidei show-ról ITT!

Először vezet a Seahawks (Fotó: Reuters)
Először vezet a Seahawks (Fotó: Reuters)


11:09: 3.&1, SEA – LÉPÉSELŐNYBEN A SEAHAWKS! Hauschkának tették le a labdát, a Seahawks rúgója pedig tökéletesen csavart 27 yardról a kapufák közé, először vezet a Seattle, 17–14!VIDEÓ ITT»

11:45: 3.&1, SEA – Rövid futásokkal operált a Seahawks, de a red zone-ban ez most kevésnek bizonyult, a passzokkal vannak gondjai a bostoniaknak. Mezőnygól jöhet.

13:48: 1.&10, SEA – MICSODA PASSZ! Chris Matthews megint a célpont, egy 45 yardos átadással találta meg a elkapóját Wilson. Bekezd a Seattle!

14:00: 2.&7, SEA – Lynch Katy Perrytől belelendült, first down. BEAST MODE ON!

15:00: 1.&10, SEA – Egy méretes kezdőrúgás, a húszyardosról indul a Seahawks.

2. NEGYED

A SZÜNET TÖRTÉNÉSEIRŐL IDE KATTINTVA OLVASHAT!

FÉLIDŐ! Nehezen lendült bele a Seahawks, kétszer is hátrányba került a seattle-i csapat, ám eddig mindig fel tudott állni, az állás 14–14, maradjanak velünk!

A TOUCHDOWN VIDEÓN ITT!

0:02, 1.&10, SEA – HIHETETLEN, EGYENLÍT A SEAHAWKS! Chris Matthews nézelődött a vonalon, majd ment fel az egekbe, és szedte le Wilson ágyúgolyópasszát, újra egál, 14–14!

0:06, 1.&10, SEA – Sőt, sárga zászló is repül, jöhet egy utolsó passz 11 yardról. Wilson készülődik!

0:12, 1.&10, SEA: Wilson passzai most ülnek, sorra csapnak le a passzokra a seattle-iek, már csak 20 yardra a célterülettől, és még van hat másodperc.

Gronk felpörgött (Fotó: Reuters)
Gronk felpörgött (Fotó: Reuters)

A TOUCHDOWN VIDEÓN ITT!

0:31, 2.&10, NE – ÚJRA VEZET A NEW ENGLAND! Brady nem aprózta el, most megnézte a nagyot futó Gronkowskit, repült a 22 yardos passz is, a tight endet pedig lehetetlen megállítani a célterületen, 7–14!

0:40, 2.&6, NE – Vereen váratlanul sokat van játkban, és egyelőre meghálalja bizalmat, most is ő szállította a yardokat, közelednek Bradyék…

0:54, 3.&7, NE – A gyenge passzok után Avril mozdult be, ezzel egy first downt ajándékozva a Patriotsnak.

1:27, 3.&1, NE – Amendola elkapásával és testcselével indult a játék, majd a two minute warning után Blount „hókotrózta” át magát egy yardra a virtuális sárga csíkig, az akciót Vereen fejezte be.

A TOUCHDOWN VIDEÓN ITT!

3:01, 3.&2, SEA – EGYENLÍT A SEAHAWKS! Marshawn Lynch három yardról átküzdi magát a védőt között, majd egy elegáns mozdulattal befekteti a labdát az end zone-ba. Hibátlan, 7–7!

4:02, 2.&9, SEA – Wilson gondolt egy merészet, és dobta fel a levegőbe a labdát, tökéletesen szállt a passz, Chris Matthews szedte le – 44 yardot ért. VIDEÓ ITT»

5:50: 3.&2, SEA – Lynch kapcsolt „beast mode light”-verzióba, és küzdötte előrébb magát előbb öt, majd három yarddal. Egy kis büntetés is beúszott, végül Kearse kapta a passzt, pár milliméteren múlt, de megvan. Marad a labda a Seahawksnál.

Tom Brady 10. TD-passzát adta Super Bowlon, eggyel van lemaradva Joe Montana rekordjától.

7:07: 3.&2, NE – Brady első passzába McDaniel kapott bele, majd Edelman felé szállt megint a labda. Utóbbi passz nyolc yardot ért, a végén pedig a New England-i QB nem mert futni, így a fű kapta az átadást. Punt jön.

8:05: 4.&8, SEA – Csodás, 61 yardos Ryan-punt, csak épp Edelmant nem sikerült leszerelni, a saját 27–eséről jön a New England.

9:40: 3.&8, SEA – Nem, nem, nem és nem. Wilson nem találja a réseket, sorra viszik le a Seahawks irányítóját, ráadásul Lynch-nek sem segített a Skittles-löket. Apró futások, majd egy vakon eleresztett magas passz Kearse felé. Punt jön. Megint.

A TOUCHDOWN VIDEÓN ITT!

Igen, ez borzalmasan fájhatott Lane-nek… (Fotó: Twitter)
Igen, ez borzalmasan fájhatott Lane-nek… (Fotó: Twitter)

9:47: 2.&9, NE: TOUCHDOWN, VEZET A NEW ENGLAND! Tom Brady látta meg az end zone-ban Brandon LaFellt, aki tökéletesen lopta le a levegőből a 11 yardos átadást. Gostowski extra pontja is jó, 0–7!

Tom Brady csapatai hat Super Bowl fellépés alatt az első negyedekben 0, azaz NULLA pontot gyűjtöttek, viszont, a legutóbbi két Super Bowlt, amelyen az első negyedben nem született pont, a New England nyerte.

11:57: 3.&9, NE – Gronkowski sprintelt egy méreteset, de a labdát nem tudta lenyelni a szoros fogásban, végül Edelmant találta meg újra Brady, a wide reciever pedig összeszedte 34. yardját is második elkapásából, no meg persze egy újabb first downt.

12: 28: 3.&3, NE – Egy rossz, majd egy rövid passz, a végén pedig egy villámgyors átadás a jobb szélre, Vereen küzdötte át magát a virtuális sárga vonalon.

A rájátszásban 2007 óta ez volt Brady első interceptionje a vörös zónában.

13:57: 1.&10, NE – Tökéletes blokkok sorozata, Amendola ment át a seattle-i védelmen, mint kés a vajon.

Itt a vége? A Seahawks mérlege 12–0 a szezonban azokon a mérkőzéseken, amikor szereztek interceptiont.

14:10: 3.&3, SEA – Rengeteg ideje van egyelőre Wilsonnak, de ahogy az első negyedben, most sem talál elkapót. Jöhet a New England a punt után.

1. NEGYED

Russell Wilsonnak nem volt passzkísérlete az első negyedben.

0:49: 1.&10, SEA – VÉGE AZ ELSŐ NEGYEDNEK! Russel Wilson futásairól szólt az első negyed vége, egy hét yardos sprint, egy sack – a második negyedben a Seattle 25 yardos vonalától folytatódik a játék.

A labdát ellopó Lane-nek mára ennyi, súlyos a sérülése.

Lane-nek egy interception jutott ma (Fotó: Twitter)
Lane-nek egy interception jutott ma (Fotó: Twitter)

1:40: 3.&6, NE – HOPPÁ, INTERCEPTION! Brady izzadt meg, és engedte el a labdát estében, nem látta merre megy, le is csapott a Seahawks, a 2012-ben a hatodik körben draftolt Jeremy Lane a kedvenc most Seattle-ben! VIDEÓ ITT!

4:44: 3.&1, NE – Apró playekkel kúszik előre a Patriots, Blount sprintelt most egy rövidet, haladnak a bostoniak, 26 yardra a célterület.

6:34: 3.&3, NE – Gronkowski szívta fel magát, és küzdötte át magát a védőkön, first down!

8:20: 2.&7, NE – Brady látta meg a vonal mellett Edelmant, ment is a passz, a félpályánál a New England.

10:12: 3.&2, SEA Gyalu a másik oldalon is, nem lehetett átférni, a futás hatástalan, punt itt is.

11:34: 3.&3, NE – Allen rúgásába Johnson vetődött bele, repült a sárga zászló.

Bradyék kezdtek, nem sok sikerrel (Fotó: Reuters)
Bradyék kezdtek, nem sok sikerrel (Fotó: Reuters)

11:50 3.&6, NE – Bradyt elnyomta a közönség, láthatóan nem hallotta saját csapattársait sem a New England irányítója, lapos is volt a passz, punt jön.

13:42: 3.&3, NE –
Lassan, de összejött, három drive-ból sikerült leküzdeni az első tíz yardot, nem lehetett megállítani Bradyéket az elején.

15:00: MEGY A MECCS!
Seattle-i kezdőrúgással útjára indult a labda, Hauschka repítette át a labdát a pályán, Amendola nem jutott messzire, a 18 yardos vonalnál letarolták.

A Seattle nyerte a pénzfeldobást, írás volt, de Lynchék lemondtak az első támadásról.

És már Idina Menzel kezében a mikrofon, himnuszra fel!Könnyek, libabőr, vadászgépek, már csak a meccs van hátra!



John Legend a zongoránál, jön az „America the beautiful”, zsepiket elő!


Köszöntjük kedves olvasóinkat a Super Bowl online tudósításában! Címvédés lesz vagy Tom Brady begyűjti a negyedik bajnoki gyűrűjét? Most minden kiderül! Kövessék velünk a nagydöntőt!

ELŐZMÉNYEK
A találkozót magyar idő szerint 2015. február 2-án 0.30-kor kezdik. Magyarországról ezúttal is a Sport Tv jelentkezik élő közvetítéssel, sőt, a csatorna már 22 órakor bejelentkezik a „Trash Talk” című műsorral. A helyszíni közvetítésben ezúttal is Faragó Richard tudósít, mellette szakértőként Herczeg Ádám, a bowl.hu szerkesztője működik közre.

A 49. finálénak az Arizona Cardinals otthonául szolgáló University of Phoenix Stadium ad otthont. Arizonában ez lesz a harmadik Super Bowl, 1996-ban, a Sun Devil Stadionban a Dallas 27–17-re legyőzte a Pittsburghöt, 2008-ban pedig itt szakadt meg a New England 18 mérkőzéses veretlenségi sorozata, miután a New York Giants 17–14-re nyert. Ez utóbbi ütközetet már a most is helyszínül szolgáló arénában rendezték, 71 101 fizető néző előtt.

Az amerikaiak jó szokásuknak megfelelően óriási show-t építenek a találkozó köré, a mérkőzés előtt a nemzeti himnuszt ezúttal Idina Menzel énekes-színésznő és dalszerző adja elő.

A másik kiemelt esemény a félidei műsor, amelyben ezúttal a méltán népszerű Katy Perry szórakoztatja a közönséget,Lenny Kravitzcel együtt.

NFL 2014, RÁJÁTSZÁS
WILD CARD-MÉRKŐZÉSEK (2015.01.03–04.)
AFC
Pittsburgh Steelers (3.)–Baltimore Ravens (6.)17–30
Indianapolis Colts (4.)–Cincinnati Bengals (5.)26–10
NFC
Dallas Cowboys (3.)–Detroit Lions (6.)24–20
Carolina Panthers (4.)–Arizona Cardinals (5.)27–16
KONFERENCIA-ELŐDÖNTŐK (2015.01.10–11.)
AFC
New England Patriots (1.)–Baltimore Ravens (6.)35–31
Denver Broncos (2.)–Indianapolis Colts (4.)13–24
NFC
Seattle Seahawks (1.)–Carolina Panthers (4.)31–17
Green Bay Packers (2.)–Dallas Cowboys (3.)26–21
KONFERENCIADÖNTŐK (2015.01.18–19.)
AFC
New England Patriots (1.)–Indianapolis Colts (4.)45–7
NFC
Seattle Seahawks (1.)–Green Bay Packers (2.)28–22 – h.u.
SUPER BOWL XLIX (2015.02.02.)
Seattle Seahawks (1.)New England Patriots (1.)24–28
*University of Phoenix Stadium (Glendale, Arizona)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik