Itthon kéne maradnunk, de...

2367565 23675652367565 2367565
Vágólapra másolva!
2015.04.25. 08:04
Rövid beharangozó lesz, mert mindjárt indulás van a reptérre. A blog szerzői csapatából négyen (Bobogoal, Rolkó, JackkBauer és jómagam) a helyszínen...

Rövid beharangozó lesz, mert mindjárt indulás van a reptérre. A blog szerzői csapatából négyen (Bobogoal, Rolkó, JackkBauer és jómagam) a helyszínen tekintjük meg az újabb döntetlent rangadót. Rangadót? A helyezések, a pillanatnyi forma és az elmúlt 7 év Inter-Romái alapján nem az - 2008 óta egyszer sikerült megverni őket bajnokin, legutóbb négy éve. Mindegy, a lelkesedésünk nem csökken, nagyon várjuk, hogy annyi kétségbeejtő várakozás után végre élőben is szemtanúi legyünk D'Ambrosio, Kuzmanovics és Obi csodálatos játékának.Rövid beharangozó lesz, mert mindjárt indulás van a reptérre. A blog szerzői csapatából négyen (Bobogoal, Rolkó, JackkBauer és jómagam) a helyszínen tekintjük meg az újabb döntetlent rangadót. Rangadót? A helyezések, a pillanatnyi forma és az elmúlt 7 év Inter-Romái alapján nem az - 2008 óta egyszer sikerült megverni őket bajnokin, legutóbb négy éve. Mindegy, a lelkesedésünk nem csökken, nagyon várjuk, hogy annyi kétségbeejtő várakozás után végre élőben is szemtanúi legyünk D'Ambrosio, Kuzmanovics és Obi csodálatos játékának.

Sajnos, nem túl jó az utazási és együtt nézési statunk, de Mancini helyett most fogjátok ránk nyugodtan, ha megint elmarad a győzelem.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik