Werder: „Abból indulunk ki, hogy Kleinheisler Eb-szereplő lesz”

Vágólapra másolva!
2016.01.21. 08:53
null
Kleinheisler a próbajátékon bizonyított – most már a Werder teljes jogú tagjaként léphet tovább (Fotó: AFP)
Kleinheisler László érkezésével jócskán bővültek a szakmai stáb opciói a Werder Bremen középpályáján – írja a helyi Weser-Kurier a magyar válogatott labdarúgóról, aki szerdán klubot váltott és a Videoton FC-ből a brémai csapatba igazolt. A klubvezetők nem fogják vissza magukat: nagy lehetőséget látnak Kleinheislerben.

A Werder Bremen márpedig híres arról, hogy felépíti a saját utánpótlásból kikerülő vagy fiatalon megvásárolt játékosokat – a „Werder-út” most Kleinheisler László előtt is megnyílt. A brémai sportvezetők szerint nagy húzás lehet a szerződtetése.

SZAVAZÁS

Ön szerint milyen karriert futhat be a Werder Bremennél Kleinheisler László?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Egyenes srác, jó benyomást keltett, jó dolgokat hozhat a csapatnak. Ügyes a játékban is, ráadásul nagyon agresszív” – így Rouven Schröder sportigazgató.

A Weser-Kurier úgy tudja, a játékos-megfigyelésért is felelős Schröder az átigazolás előtt már hosszabb ideje kapcsolatban állt a magyar válogatott szövetségi kapitányával, Bernd Storckkal. Amikor Kleinheisler az oslói Eb-pótselejtezőn igazán magára irányította a figyelmet, a Werder már „úton volt” a megszerzése felé.

„Meggyőződésem, hogy László minőségi játékos, aki már a mostani szezonban, valamint a következő években egyaránt nagy segítségére lehet a Werdernek. Abból indulunk ki, hogy Eb-szereplő lesz és rendszeresen lehetőséget kap a válogatottban” – így Schröder.

KLEINHEISLER AZ ELSŐ FÉLIDŐBEN REMEKELT AZ INTER BAKI ELLENI MÉRKŐZÉSEN



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik