RB Leipzig: eddig nem ismert részlet derült ki Szoboszlai szerződéséről

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.06.20. 10:29
null
Eddig nem ismert részlet derült ki Szoboszlai Dominik lipcsei szerződéséről (Fotó: Getty Images)
Az átigazolási ügyekben jól értesült olasz újságíró, Fabrizio Romano közölt részleteket Twitter-oldalán az RB Leipzig magyar válogatott labdarúgójának, Szoboszlai Dominiknak a szerződéséről, s úgy tudja, hogy a 70 millió eurós kivásárlási záradéka június 30-ig van érvényben, ha addig nem érkezik érte ajánlat, a lipcseiek szabadon határozhatják meg az árát.

 

Szoboszlai iránt több klub, így például az angol élvonalbeli Newcastle is mutatott érdeklődést, a kivásárlási ára június 30-ig 70 millió euró, azaz, ha befut egy ilyen összegű ajánlat, a Leipzignek el kell engednie őt. Ellenben ha egy csapat ezt követően tenne ajánlatot, akkor ez az ár nem él, hanem csak a következő téli átigazolási időszakra lesz érvényes. Tehát június 30. után már szabadon határozhatja meg a kivásárlási árat a Leipzig, függetlenül a szerződésben rögzített 70 milliótól – Fabrizio Romano értesülései szerint.

Korábban írtunk róla, hogy a Newcastle szeretné megszerezni a magyar válogatott középpályást, de a rögzített kivásárlási árnál alacsonyabb összegért.



Szoboszlai Dominik szerződése egyébként a Transfermarkt szerint 2026. június 30-ig érvényes az RB Leipzignél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik