Hertha: már orvosi vizsgálaton Dárdai bayernes kiszemeltje

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2016.01.06. 10:04
Decemberben még sajtóhír volt, januárban egyre közelebb kerül a megállapodáshoz a Bayern München labdarúgócsapatának 19 éves tehetsége, Sinan Kurt és a Hertha BSC.

A fiatal futballista a bajorok engedélyével szerdán orvosi vizsgálatokon vesz részt Berlinben, s új megállapodását legkésőbb csütörtökön aláírhatja a Herthával.

Sinan Kurt – akit a német labdarúgás egyik legnagyobb tehetségeként tartanak számon – a bajoroknál kapott kevés játéklehetőség miatt válthat csapatot.

Sinan Kurt (Fotó: AFP)
Sinan Kurt (Fotó: AFP)

Dárdai jó véleménnyel van a 19 éves korosztályos válogatott szélsőről, de vele kapcsolatos fenntartásait is megfogalmazta.

„Kurt tehetséges futballista, márpedig kivételes képességű fiatalt bármikor szívesen szerződtetünk. A gyorsasága és a technikai adottságai nagyszerűek, de azt is ki kell hangsúlyozni, hogy a felnőttmezőny szintjére ő még nem egészen érett."

A fővárosi együttes Dárdai Pál irányításával kiugróan teljesített a Bundesliga mostani szezonjának első felében, nagy meglepetésre a harmadik helyről várja a folytatást.

A német bajnokság tavaszi idénye január 22-én rajtol.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik