Hertha: Dárdai elmondta a véleményét Klinsmann fiáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.30. 10:50
Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC vezetőedzője a bz-berlin.de-nek elmondta: tehetséges játékosnak tartja a csapattal készülő Jonathan Klinsmannt.

Mint megírtuk, tíz napig a Hertha BSC labdarúgócsapatával edz Jonathan Klinsmann, a California Golden Bears amerikai utánpótlás-válogatott kapusa, a legendás német csatár, Jürgen Klinsmann fia.Mint megírtuk, tíz napig a Hertha BSC labdarúgócsapatával edz Jonathan Klinsmann, a California Golden Bears amerikai utánpótlás-válogatott kapusa, a legendás német csatár, Jürgen Klinsmann fia.

A 20 esztendős játékos azon munkálkodik, hogy teljesítményével meggyőzte Dárdai Pált és csapatát, hogy aztán profi szerződést kapjon a berliniektől. A magyar szakember annyit elárult, az első benyomásokat biztatónak tartja.

„Jonathan nagyon tehetséges játékos, jók a képességei. Előbb teszteljük, aztán közösen eldöntjük, hogyan tovább” – mondta Dárdai.

Az 1997. április 8-án, a kaliforniai Newport Beachben született Klinsmann német-amerikai kettős állampolgár. Márciusban az észak-és közép-amerikai bajnokság legjobb kapusának választották, a május-júniusi U20-as világbajnokságon ő védte a hatodik helyen végzett amerikai válogatott kapuját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik