Hertha: Petry Zsolt jobban megismerné Klinsmann fiát

Vágólapra másolva!
2017.06.21. 09:27
null
Jonathan Klinsmann a Herthánál folytathatja (Fotó: AFP)
Tíz napig a Hertha BSC labdarúgócsapatával edz Jonathan Klinsmann, a California Golden Bears amerikai utánpótlás-válogatott kapusa, a legendás német csatár, Jürgen Klinsmann fia.

 

„A hír igaz, szeretnénk jobban megismerni, főleg Petry Zsolt kapusedző. Ezért tesztelni fogjuk” – idézte Dárdai Pált a bz-berlin.de portál.

A Hertha edzőtábora július 3-án kezdődik, amennyiben Jonathan Klinsmann elnyeri a szakvezetés tetszését, úgy Rune Jarstein és Thomas Kraft mögött ő lehet a harmadik számú kapus – főleg, ha az utánpótláscsapatban megküzd a vezető helyért Dennis Smarschsal.

Az 1997. április 8-án, a kaliforniai Newport Beachen született Klinsmann német-amerikai kettős állampolgár. Márciusban az észak-és közép-amerikai bajnokság a legjobb kapusának választották, a május-júniusi U20-as világbajnokságon ő védte a hatodik helyen végzett amerikai válogatott kapuját.

Édesapja, a korábbi amerikai szövetségi kapitány, Jürgen Klinsmann a torna során úgy nyilatkozott, „Jonathan nagyon szeretne a Bundesligában vagy valamelyik másik nagy bajnokságban védeni. De természetesen Németországhoz jobban kötődik.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik