Bayern: londoni vezéráldozat, Lewandowski négy hétre kidőlt

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2020.02.26. 17:29
null
Lewandowski hetekre kidőlt a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-meccsen történtek miatt (Fotó: AFP)
A Bayern München hivatalos tájékoztatása szerint Robert Lewandowskira tíz nap gipsz, összességében pedig mintegy négyhetes felépülési idő vár, miután a bal lábában elrepedt egy csont a Chelsea elleni, idegenben 3–0-ra megnyert Bajnokok Ligája-találkozón.

 

A közlemény szerint Lewandowski már a meccs után, Londonban is fájlalta a lábát, ám az, hogy pontosan mi történt, csupán a müncheni visszaérkezést követően, a csapatorvos vizsgálatából derült ki. A bal térde alatt, a sípcsont peremén keletkezett repedés a diagnózis szerint.

Az eddigi információk alapján kijelenthető, a lengyel csatár biztosan kihagyja a március 18-án esedékes, Chelsea elleni visszavágót. A legvalószínűbb forgatókönyv pedig az, hogy a március végi, válogatott mérkőzések miatti szünetet követően, az április 4-ére kiírt, Borussia Dortmund elleni Bundesliga-rangadón térhet majd vissza.

Lewandowski jelenleg 25 góllal vezeti a német bajnokság góllövőlistáját. A második helyezett Timo Werner 21 találatnál jár, Jadon Sancho tizenhárommal a harmadik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik