Bayern: Schweinsteigernek hízelgő az MU érdeklődése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.09. 15:18
Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság elnöke elmondta, Bastian Schweinsteiger hízelgőnek tartja az angol élvonalbeli Manchester United érdeklődését, azonban még semmi sem dőlt el a játékos jövőjével kapcsolatban.

Sérülése után, a 2014–2015-ös szezon második felében szinte végig kezdőként számított Schweinsteigerre Pep Guardiola, így a Bayern München vezetősége valószínűleg marasztalná a világbajnok középpályást. Ennek ellenére elképzelhető, hogy a 30 éves futballista tizenhárom év után a váltás mellett dönt, és Manchesterben folytatja a pályafutását.

„A nyaralása alatt telefonon beszéltem Schweinsteigerrel, de amint hazajön, személyesen is találkozunk majd – mondta Rummenigge. – Nem akarom elrejteni azt a tényt, hogy hízelgőnek tartja az Angliából érkező érdeklődést."

Schweinsteiger a „vörös ördögöknél" újra együtt dolgozhatna Louis van Gaallal, akinek irányítása alatt német bajnokságot és kupát is nyert. A német középpályásnak még egy év van hátra a szerződéséből, így jövőre akár ingyen is távozhat a bajor együttestől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik