Bayern: megvan az új edző, Guardiola is rábólintott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.04. 07:02
null
Mint a régi szép időkben: Pep Guardiola és Uli Hoenes​s (Fotó: AFP, archív)
Uli Hoenes​s, a Bayern München elnöke elárulta, hogy a klub megtalálta a PSG elleni vereség után menesztett Carlo Ancelotti utódját.

 

Mint megírtuk, a Paris Saint-Germaintől elszenvedett 3–0-s vereséget követően a Bayern München azonnali hatállyal menesztette Carlo Ancelottit. Az 58 éves, háromszoros BL-győztes olasz szakembernek ez volt a második megkezdett szezonja a müncheniek kispadján, az elsőben bajnoki címet nyert a klubbal, a közelmúltban azonban több kritikát is kapott.

A bajorok irányítását ideiglenesen a klub korábbi játékosa, Willy Sagnol vette át, és Németországban azt pletykálják, hogy a most munka nélküli Thomas Tuchel vagy a Hoffenheimet irányító Julian Nagelsmann lehet a hosszú távú megoldás. Az sem kizárt, hogy a legutóbb az FC Barcelonát irányító Luis Enrique vagy a nemrég a Manchester Unitednál dolgozó Louis van Gaal lesz a következő vezetőedzője a müncheni csapatnak.

Azt ugyan nem lehet még tudni, hogy valóban közülük kerül-e ki Ancelotti utódja, viszont a jelek szerint a napokban fény derül az új vezetőedző kilétére.

„Elmondtam Pep Guardiolának, hogy kit nevezünk ki a következő napokban. Elégedettnek tűnt a választással” – mondta a müncheni AZ című lapnak UliHoenes​s.

A Manchester City menedzsere a válogatott szünetet kihasználva az Oktoberfestre érkezett Münchenbe, és ha már ott volt, összefutott a Bayern München elnökével, akinek társaságában egy étterem előtt fotózták le.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik