Bayern: „Az utolsó csepp véremig védem Niko Kovacot”

Vágólapra másolva!
2018.10.08. 13:11
null
E vasárnapi kép tanúsága szerint a Bayern másik vezérével, Karl-Heinz Rummeniggével is teljes az összhang (Fotó: AFP)
Uli Hoeness, a Bayern München klubelnöke megvédte Niko Kovacot, a labdarúgócsapat vezetőedzőjét, akinek irányításával sorozatban negyedik mérkőzésén maradt nyeretlen az együttes.

 

„Az utolsó csepp véremig védem a vezetőedzőnket” – nyilatkozta Uli Hoeness a Kicker című szaklapnak, hozzátéve: a Bayern vezetősége részéről „teljes a nyugalom”, és „egy másodpercre sem jutott eszükbe”, hogy a nyáron érkezett Kovacot hibáztassák az eredménytelenségért.

A bajor sztárcsapat másfél hete 1–1-et játszott hazai pályán az Augsburggal, majd 2–0-ra kikapott a berlini Olimpiai Stadionban a Dárdai Pál irányította Herthától. Ezután a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában csak 1–1-re végzett a vendég Ajaxszal, majd múlt szombaton 3–0-ra kikapott az Allianz Arénában a Borussia Mönchengladbachtól.

Uli Hoeness a múlt héten még kritizálta Niko Kovacot, aki szerinte az indokoltnál is többször forgatja fel a Bayern kezdőcsapatát.

A Nemzetek Ligája mérkőzései miatt most csaknem kéthetes szünet következik a Bundesligában is, addig a horvát Niko Kovac a sztárok távollétében a válogatottakba be nem hívott játékosokkal, valamint az utánpótláskorú futballistákkal folytatja a munkát.

A Bundesliga-tabella hatodik helyén álló Bayern München legközelebb október 20-án lép pályára a német élvonalban: a nyolcadik forduló keretében a Wolfsburg vendége lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik