A hajszalon, ahol Szoboszlai és a Bayern sztárjai is megfordulnak – képek

Vágólapra másolva!
2021.02.25. 08:51
null
Szoboszlai Dominik és mesterfodrásza
Alexandru Giurgiu mesterfodrásznak nem mindennapi vendégei vannak. A 30 esztendős román borbély 2019-ben nyitotta meg szalonját München mellett, majd miután rengeteg nemzetközi versenyen első helyezést ért el, egyre népszerűbb lett a futballisták körében.

 

„Először a Bayern München fiatal játékosai tértek be az üzletbe, amelyben többek között van biliárdasztal, videojáték, és mindig hangosan szól a zene – mondta lapunknak Alexandru Giurgiu.–  Egyszer csak azt vettem észre, hogy egyre több futballista érkezik hozzám, majd kiderült, hogy edzéseken ajánlottak engem egymásnak.”

A legtöbb focista kuncsaftja Bayern München-nevelés, ám sokan kölcsönben más csapatban játszanak, mint például Julian Green (Greuther Fürth), Oliver Batista Meier (Heerenveen), Joshua Zirkzee (Parma), Leon Dajaku (Union Berlin) vagy Chris Richards (Hoffenheim).

„A héten volt nálam Szoboszlai Dominik is. Mivel Münchenben kezeltette a sérülését, felhívott, és természetesen találtunk rá alkalmat, hogy találkozzunk. Dominikot még Salzburgból ismerem, sokat utaztam hozzá Ausztriába hajat vágni, de a Salzburgból Karim Adeyemi is rendszeres vendégem. A Bayern München mostani keretéből Alphonso Davies és a kedden a BL-ben gólt szerző Jamal Musiala jár hozzám, sőt többször elfordult már, hogy házhoz mentem.”

Jó kérdés, hogyan viselkednek a labdarúgók, mennyire nyílnak meg egy-egy „kezelés” alkalmával.

„Teljesen normálisak, van olyan játékos, akivel baráti a viszonyom. Mindenkitől kapok aláírt mezt, van, aki magától hozza, van, akitől én kérem. Beszélgetünk lányokról, vásárlásról és természetesen fociról is. Öltözői titkokat természetesen nem árulnak el, de sok érdekességet megosztanak velem. Amikor futballista van az üzletben, bezárom az ajtót, ilyenkor nem jöhet be más vendég. Nagyon jó érzés, amikor látom a tévében játszani ezeket a srácokat az általam készített frizurákkal.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik