Bundesliga: tagadja a csatár, hogy elmenekült a rendőrök elől a buliból

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2021.01.21. 13:48
A német Kicker beszámolója szerint a rendőrség azonosította azt a férfit, aki a karantén szabályait megsértő buliból a tetőn át menekült el a hétvégén: a Borussia Mönchengladbach csatára, Breel Embolo volt az.

A Kicker állítása szerint a rendőröket egy gyanúsan hangos étteremhez hívták ki, miután a helynek a koronavírus miatt hozott karanténszabályok alapján zárva kellett volna tartania.miután a helynek a koronavírus miatt hozott karanténszabályok alapján zárva kellett volna tartania.

Ahogy megérkeztek a rendőrök, kiderült, hogy az étteremben bulit tartottak, és miután meghallották a szirénát, azonnal elkezdtek menekülni a vendégek.

A rendőrök szerint biztos, hogy Embolót láttak, de a Mönchengladbach támadója mindent tagad (Fotó: AFP)
A rendőrök szerint biztos, hogy Embolót láttak, de a Mönchengladbach támadója mindent tagad (Fotó: AFP)

Volt egy férfi, aki ráadásul elég stílusosan, a tetőn keresztül tette ezt. A rendőrök leírása alapján ő pedig nem más, mint a Mönchengladbach csatára, Breel Embolo.

A svájci válogatott futballista egyelőre mindent tagad, és állítja, sosem járt abban az étteremben.

Klubja pedig hisz is neki, és elmondásuk szerint amíg kézzel fogható bizonyítékot nem mutat a rendőrség arra vonatkozóan, hogy Embolo volt a buliban, addig nem büntetik meg semmilyen módon játékosukat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik