Dortmund: kiderült, miért csúszik Reus visszatérése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.29. 20:17
A hírek szerint a tervezettnél két hónappal tovább tarthat Marco Reus felépülése. A Borussia Dortmund ma a hivatalos honlapján írt a támadó állapotáról.

Mint arról tegnap beszámoltunk, a Bild értesülései szerint Marco Reus leghamarabb márciusban lesz újra bevethető, a Borussia hivatalos honlapján viszont az olvasható, hogy a német támadó felépülése a terv szerint halad, és eddig semmilyen komplikáció nem lépett fel. A klub szerint mindössze amiatt várható későbbre Reus visszatérése, mert a játékos térdét műteni is kellett, ez pedig meghosszabbítja a rehabilitációs folyamatot.Marco Reus leghamarabb márciusban lesz újra bevethető, a Borussia hivatalos honlapján viszont az olvasható, hogy a német támadó felépülése a terv szerint halad, és eddig semmilyen komplikáció nem lépett fel. A klub szerint mindössze amiatt várható későbbre Reus visszatérése, mert a játékos térdét műteni is kellett, ez pedig meghosszabbítja a rehabilitációs folyamatot.

Marco Reus még a május végi Német Kupa-döntőben szenvedett részleges keresztszalag-szakadást a jobb térdében, az érintett területet nagyjából másfél héttel később operálták meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik