Vancsa Zalán szintet akar lépni; Zakariás: 100

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.03.04. 23:19
null

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Vancsa Zalán mesterhármassal tudta le a belga másodosztályú hétvégét. A Lommel 19 éves magyarja nyilván figyel Marco Rossi jövő heti kerethirdetésére is, akár gólkirály is lehet, hiszen már tíznél jár, a nyáron viszont csak akkor maradna mostani csapatánál, ha az feljut az élvonalba. Borsos László interjúja.

Böde Dániel szerint a Paks jól jött ki az NB I 23. fordulójából. A tabella élén álló paksiak csatára részletesen elmesélte az MTK elleni két gólját Borbola Bencének, természetesen a maga megszokott, itt-ott bárdolatlan stílusában. Visszatekintő a fordulóra két oldalon Böde mellett Banai Dáviddal és Kristoffer Zachariassennel.

100 éves született Zakariás József. Az Aranycsapat szürke eminenciásáról Malonyai Péter írt nagy ívű, múltidéző portrét egy oldalon.

Péni István boldog – és nemcsak a párizsi kvóta miatt, hanem azért is, mert itthon szerezte meg. A győri légfegyveres Európa-bajnokság magyar hőse Patai Gergelynek mesélt a kvótaszerzés nehézségeiről.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet: vívó kadét és junior Eb, továbbá rövid pályás gyorskorcsolya junior-vb után; Varga Péter 18 évesen már a felnőtt röplabda Extraliga ásza.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik