T. J. 2020.12.23 10:12 Frissítve: 2020.12.23 11:24

Topolya: a korábbi szerb kapitány lesz az új vezetőedző – sajtóhír

A címoldalon tette közzé a szerb sportnapilap, a Szportszki zsurnal a nap hírét, amely szerint Mladen Krsztajics, a szerb labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya lesz a Topolyai Sport Club új vezetőedzője.

 

Mladen Krsztajics lehet a Topolya új vezetőedzője (Fotó: AFP, archív)

 

A napilap információi szerint Tomiszlav Szivics, a szerb utánpótlás-válogatott korábbi szövetségi kapitánya is „játékban” volt a Szabó Zoltán tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála miatt üresen maradt vezetőedzői posztért, valamint Branko Zsigicsnek, az újvidéki Proleter trénerének a neve is szóba került, azonban a TSC vezetősége Krsztajics mellett döntött.

 
Szilágyi Vladimir távozik, Dél-Koreában folytatja – sajtóhír

A Nemzeti Sport érdeklődésére a klub annyit közölt, hogy egyelőre nem született döntés, de a napokban, legkésőbb a jövő héten várható, hogy ez megtörténik, s amint ez bekövetkezik, akkor az új edző bemutatkozására is sor kerül.

Mladen Krsztajics a szerb válogatottnál Szlavoljub Muszlin segédjeként dolgozott, azonban miután a válogatott kiharcolta a 2018-as világbajnokságon való részvételt, Muszlint a szövetség leváltotta, s helyére Krsztajics került, aki 2019 júniusáig irányította a nemzeti együttest. Tizenkilenc mérkőzésen ült a válogatott kispadján, kilenc győzelem, öt döntetlen és ugyanennyi vereség volt a mérlege. A távozására azután került sor, hogy az Andrij Sevcsenko vezette Ukrajna 5–0-ra nyert Szerbia ellen. Játékos-pályafutása alatt szerepelt a Zentában, a Kikindában, a Patizanban, majd Németországba igazolt, ahol a Werder Brement, majd a Schalke 04-et erősítette. Pályafutását a belgrádi Partizanban fejezte be.

2022.11.29 13:13:35

Minden más foci nemzetisport.hu

A korábban kilenc tornán szereplő többször rukkoltak ki páratlan teljesítménnyel. Íme!

2022.11.29 08:52:22

Minden más foci nemzetisport.hu

A lapok kíméletlen őszinteséggel számoltak be a második világháború előtti az esetekről.

2022.11.28 13:31:06

Minden más foci nemzetisport.hu

A tagsági igazolvány világbajnoki címmel, BEK-/BL-győzelemmel és Aranylabdával váltható ki.

2022.11.24 17:30:06

Minden más foci nemzetisport.hu

Igaz, nem volt könnyű kicsikarni a három pontot az emberhátrányban is veszélyesen futballozó Rózsahegy ellen.