MLS: kiállítás, majd drámai hajrá Sallóiék mérkőzésén

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2020.07.13. 07:15
A Sporting Kansas City egygólos előnyről, ráadásban kapott gólokkal szenvedett 2–1-es vereséget a Minnesotától az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS).

A hazaiak a szünet előtt megszerezték a vezetést – Khiry Shelton lőtt ziccerben a rövid sarokba –, a folytatás azonban rémálomszerűre sikeredett: Tim Melia kapus a 74. percben nyilvánvaló gólhelyzetben, de még éppen a tizenhatoson kívül kaszálta el az ellenfelet, ezért kiállította a játékvezető. Az igazi feketeleves ezután következett, a Minnesota a 92. percben egyenlített, majd a 97.-ben a győztes gólt is megszerezte. A Sporting KC magyar légiósa, Sallói Dániel a két vendéggól között állt be.

A bajnokság csaknem négy hónapos szünet után folytatódott a múlt héten. A csapatokat hat csoportra osztották, az együttesekre 16 játéknapon három csoportmérkőzés vár, amelyek beleszámítanak az alapszakaszba. A csoportokból 16 gárda jut az egyenes kieséses rájátszásba, melynek győztese indulási jogot szerez az észak- és közép-amerikai régió Bajnokok Ligájára. A döntőt augusztus 11-én rendezik, a torna összdíjazása 1.1 millió dollár.

MLS
CSOPORTKÖR, D-CSOPORT

Sporting Kansas City–Minnesota 1–2
Sporting KC: Sallói Dániel a 94. percben állt be.

A CSOPORT MÁSIK MÉRKŐZÉSÉN
Real Salt Lake–Colorado Rapids 2–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik