L. P. I. 2022.05.19 00:07 Frissítve: 2022.05.19 08:00

Hanga Ádám: „Megnyerjük az Euroligát”; Hetedszer final fourban a Veszprém

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

• Hanga Ádám a harmadik spanyol csapattal játszik Euroliga final fourt. A Real Madrid magyar klasszisa a klubkosárlabda európai csúcseseményén arra készül, hogy első magyarként nyerjen. Fazekas Zoltán és Bobory Balázs kétoldalas összeállításából kiderül, kik lehetnek a belgrádi hétvége sztárjai, mit tippel Dávid Kornél, illetve hogy feszíti a revansvágy Hangát a Barcelona elleni elődöntőben amiatt, hogy tavaly csak hét másodpercet kapott a katalánoknál a végül elbukott fináléban...

• A hétgólos előny bőven elég volt a Veszprémnek a kézilabda BL-ben. Vincze Szabolcs helyszíni tudósítása bemutatja az Aalborgban kiharcolt final fourhoz vezető, szerencsére nem is annyira rögös utat – nyilatkozatok, statisztikák, tudósítás és elemzés egy oldalon.

• Hüttner Csaba a kajak-kenu szezon rajtjánál a fiatalokra figyel. Mivel klasszisaink egy része az évet regenerálódással tölti, a szövetségi kapitány megteheti, hogy felmérje, a jövőben kikre számíthat, és a hétvégi racicei vk-versenyen a nemzetközi mezőny tudására is kíváncsi lesz. Ritka az ilyen a magyar kajak-kenuban, de ezúttal még csak nem is az éremszerzés a cél... Dénes Szilárd interjúja.

2022.06.25 09:14:28

Minden más foci SOMOGYI ZSOLT

Fülöpné Benjamin Gabriella: Hogyan lehetne az életünk ugyanolyan? Túlélni hogyan kell?

2022.06.25 22:08:41

Minden más foci GYŐRI FERENC

NS-VÉLEMÉNY. Tavaly nyáron súlyos örökséget vett át Konakov.

2022.06.25 22:08:41

Minden más foci SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Szükséges-e a sikeres edzői karrierhez a magas szintű játékosmúlt?