DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely) 2021.11.07 16:46 Frissítve: 2021.11.07 17:21

Fortuna Liga: edzőváltás készül Dunaszerdahelyen?

A Nemzeti Sport információja szerint a szombati, Szered elleni vereség után menesztette posztjáról Németh Antal vezetőedzőt a szlovák labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő dunaszerdahelyi csapat, a DAC.

A dunaszerdahelyi stadion (Fotó: Dömötör Csaba)

 

Egymás után kétszer kapott ki a szlovák élvonalban a DAC, a Liptószentmiklós után szombaton a Szered is megverte, s az eddigi 14 fordulóban mindössze 21 pontot szerezve csak ötödik a tabellán. A Nemzeti Sport úgy tudja, a kupából már korábban kieső együttes vezérkara menesztette posztjáról Németh Antal vezetőedzőt, jóllehet a klub nem kommentálta hírünket.

Információnk szerint Bölöni Lászlót vagy Joao Janeirót szeretné a kispadon látni az egyesület. A magyar szakember, aki az elmúlt hetekben már járt Dunaszerdahelyen, vasárnapi megkeresésünkre nem kívánta kommentálni az értesülést, a portugál edző pedig jelenleg a Kisvárdát irányítja, szerződése 2023-ig érvényes.

2022.05.18 22:11:16

Minden más foci BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Éppen ezért lenne nagy felelősségük a mostani amatőröknek, öregfiúknak, hogy a legalacsonyabb szinten is példát mutassanak alázatból, sportszerűségből, labdarúgás-szeretetből. Ha a gyerekek azt látják, lehet a könnyebb utat választani, és nincs is igazi következménye a simlisségnek, nem várhatjuk el tőlük a későbbiekben, hogy megfeszüljenek a nagy győzelmekért.

2022.05.18 07:47:19

Minden más foci CSELŐTEI MÁRK

James Tavernier csak egy karnyújtásnyira van attól, hogy az Európa-liga gólkirálya legyen.