FIFA-gála: a Nemzeti Sport olvasóinál a müncheniek taroltak

Sz. M./K. T. I.Sz. M./K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.12.10. 17:55
null
Lewandowski megverheti Ronaldóékat (Fotó: AFP)
A FIFA hivatalos honlapján december 9-éig lehetett szavazni az év legjobbjaira. Olvasóink minden kategóriában a Bayern képviselőit látták a legjobbnak.     

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) internetes oldalán december 9-én éjfélig lehetett szavazni az elmúlt egy év legjobbjaira. A férfikategóriákat tekintve a szurkolók, a szövetségi kapitányok és a válogatottak csapatkapitányai mellett a magyar média képviselőjeként lapunk munkatársa, Szeli Mátyás szavazott. A Nemzeti Sport pedig szokásához híven ezúttal is kikérte olvasói véleményét.

Náluk a játékosoknál a Bayernnel mindent besöprő Robert Lewandowski lett a legjobb, akit Cristiano Ronaldo, majd Lionel Messi követ a rangsorban. A kapusoknál is Bayern-játékos, Manuel Neuer nyert olvasóinknál Jan Oblak (Atlético Madrid) és Alisson (Liverpool) előtt, míg az edzőknél a müncheniek szakvezetője, Hans-Dieter Flick végzett az élen, a második Jürgen Klopp (Liverpool), a harmadik Marcelo Bielsa (Leeds) lett.

A FIFA korábban arról adott hírt, hogy a kategóriák három döntősének kilétét december 11-én hozza nyilvánosságra, így az év góljáért járó Puskás-díjét is. Ez utóbbi elismerés esetében a szervezet tizenegyes listájáról a szurkolók szavazatai alapján választják ki a három legszebbet, a végelszámolásnál pedig a drukkerek voksai ötven százalékkal esnek latba, a másik ötven százalékot a szervezet által felkért szakértők szavazatai teszik ki.

SZAVAZÁS

Ön szerint ki legyen az év játékosa a FIFA-nál?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

SZAVAZÁS

Ön szerint ki legyen az év legjobb kapusa a FIFA-nál?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

SZAVAZÁS

Ön szerint ki legyen az év edzője a FIFA-nál?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik