Átigazolás: C. Ronaldo egy hónapja még úgy nyilatkozott, a csúcson akar maradni

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.12.31. 10:12
null
Cristiano Ronaldo egy hónappal ezelőtt még azt tervezte, hogy a legmagasabb szinten fog futballozni (Fotó: Piers Morgan/YouTube)
Korábban beszámoltunk arról, hogy Cristiano Ronaldo 2025-ig a szaúd-arábiai al-Nasszr csapatához szerződött. Az ötszörös portugál aranylabdás egy hónappal ezelőtt Piers Morgannek azt nyilatkozta, szeretne a csúcson maradni, ez motiválja őt.

 

Novemberben nagy vihart kavart Piers Morgan Cristiano Ronaldóval készített interjúja. Ebben az újságíró úgy fogalmazott, „ha csak a pénzről szólna, akkor Szaúd-Arábiában lenne, hogy csillagászati összeget keressen, de őt nem ez motiválja, a csúcson akar maradni”.

„Pontosan” – válaszolt akkor erre Ronaldo, aki utána hozzátette, azt gondolja, hogy még mindig képes a legmagasabb szinten teljesíteni, gólokat szerezni, segíteni a válogatottat és a Manchester Unitedet.

Az ominózus interjú után az MU felbontotta a szerződését, pénteken pedig aláírt a szaúdi bajnokság második helyezettjéhez, az al-Nasszrhoz, ahol a világ legjobban kereső futballistája lesz.

Ronaldo úgy nyilatkozott a bejelentést követően, nagyon várja már, hogy csatlakozzon a társaihoz és segítsen a csapatnak céljai elérésében.

„Izgatottan várom, hogy új dolgokat tapasztaljak meg egy másik bajnokságban és egy másik országban, nagyon inspiráló az al-Nasszr jövőképe” – fogalmazott a portugál.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik