Videó: ittasnak tűnt az utcán lefilmezett volt brazil válogatott csatár

H. Á.H. Á.
Vágólapra másolva!
2024.04.04. 11:58
Adriano két éve (Fotó: Getty Images)
Generációja egyik legjobb brazil támadója volt a 48 válogatott meccsén 27 gólt szerző Adriano, aki már játékosként sem vetette meg a szórakozást és az alkoholfogyasztást, és utóbbival a jelek szerint visszavonulása óta sem tudott leállni.

A kétezres évek elején a brazil válogatott és talán a világ egyik legjobb támadója volt a fénykorában az Interrel két olasz bajnoki címet és két olasz kupagyőzelmet szerző Adriano, aki az IFFHS-nél a 2005-ös év legeredményesebb gólszerzője lett. Az európai klubfutballból végül dicstelenül távozott 2011 tavaszán, amikor a Roma hét hónappal szerződtetése után elküldte a csatárt annak nem megfelelő fizikai állapota miatt és mert viszonylag gyakran jelent meg a csapat edzésén arra nem alkalmas állapotban.

Mint 2016-os visszavonulása után kiderült, Adriano az édesapja 2004-es halála után szépen fokozatosan elvesztette a motivációját a labdarúgás iránt, s nem tudta feldolgozni a gyászt. Amióta visszavonult az aktív játéktól az Inter mellett a Fiorentinában és a Parmában is megfordult támadó, a hírekbe szinte csak fékevesztett bulizása és határokat nem ismerő alkoholfogyasztása miatt kerül be – ahogy ez alkalommal is.

Az alábbi rövid videót egy riói piac mellett rögzítették, s a volt csatár már láthatóan nem volt szomjas, amikor az autójával érkező, s a felvételt készítő rajongó megállt, hogy üdvözölje őt. 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik