Megműtötték Hajdú B. Istvánt, kihagyja az Európa-bajnokságot

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.04.05. 09:35
Hajdú B. István március 9. óta nem közvetített és legközelebb a párizsi olimpián ülhet mikrofon mögé (Fotó: MTI/Cseke Csilla)
Legutóbb március 9-én közvetített, azután viszont két és fél hetet kórházban töltött a népszerű kommentátor, Hajdú B. István, aki elmondása szerint legközelebb a párizsi olimpián lehet újra olyan állapotban, hogy mikrofon mögé ülhet.

A Prima Primissima-díjas 54 éves kommentátor a Sportálnak elmondta, az elmúlt hetekben azért nem közvetített, mert kórházban volt, de azt nem árulta el, pontosan milyen problémája van, csak annyit, hogy nincs köze a korábbi infarktusához.

„Annyit elmondhatok, hogy két és fél hétig voltam kórházban. Megműtöttek, és immár otthon lábadozom. A betegségem, amelyről nem szeretnék többet mondani, számomra is váratlanul jött. Egy vizsgálat után közölték velem az orvosok, hogy elkerülhetetlen az operáció. Hosszú folyamat ez, amelyet végig kell csinálnom. Annyit elárulhatok, hogy az orvosi beavatkozásnak, a betegségemnek nincs köze a korábbi infarktusomhoz. Nem a szívemmel van a baj” – mondta Hajdú B. István.

„Március 9-én még közvetítettem, s a tervek szerint legközelebb talán nyáron, a párizsi olimpiára lehetek újra olyan állapotban, hogy mikrofon mögé ülhetek” – tette hozzá Hajdú B. István, aki így minden bizonnyal lemarad a nyári labdarúgó Európa-bajnokságról.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik