Kép: Pelé, Bryant, Jordan és Ali – Vinícius Júnior telihátas tetoválást csináltatott

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.12.30. 13:09
null
Vinícius Júnior új tetoválásán Kobe Bryant, Michael Jordan, Pelé és Muhammad Ali is szerepel (Fotó: gangatattoo/Instagram)
Egészen lenyűgöző, telihátas tetoválást készíttetett magának a spanyol élvonalbeli Real Madrid brazil támadója, Vinícius Júnior.

Vinícius Júnior a spanyol bajnokság téli szünetét kihasználva Eduardo Camavingával közösen az Egyesült Államokban töltötte a karácsonyi időszakot, ahol több NBA-meccsre is ellátogattak, a brazil az Oklahoma City Thunder ászával, Shai Gilgeous-Alexanderrel, minden idők egyik legjobbjával, LeBron Jamesszel és a „Görög Szörnnyel”, Janisz Adetokunbóval (Giannis Antetokounmpo) is csinált közös képeket, melyeket Instagram-oldalán osztott meg.


Vinícius Júniornak azonban az amerikai túra mellett belefért, hogy egy egész hátát beborító tetoválást is készíttessen. A Marca beszámolója szerint a brazil támadó tetoválását a murciai művész, Ganga készítette el, aki korábban többek között LeBron Jamesnek, Carlos Alcaraznak vagy Drake-nek is csinált tetoválásokat.

A gyakran rasszista inzultusok kereszttüzébe kerülő Vinícius új tetoválásának jobb felső sarkában egy felirat látható: „Black lives matter”, azaz „A fekete életek számítanak”, alatta pedig négy színesbőrű sportlegenda látható: Pelé, amint az 1970-es labdarúgó-világbajnoki címet ünnepli, Mohammed Ali a Sonny Liston elleni 1965-ös kiütése után, illetve két NBA-ikon, a 2020-ban tragikus körülmények között, helikopterbalesetben elhunyt ötszörös bajnok Kobe Bryant és a hatszoros bajnok Bulls-klasszis, Michael Jordan látható, a négy ikon alatt pedig a „Mentality”, azaz „Mentalitás” szó díszeleg.

„Nagyon jó, hogy 2023-at ezzel a hihetetlen, egész hátat fedő tetoválással zárom, amit nyolc óra alatt csináltam a csapatommal Vinícius Júniornak” – írta Istagram-oldalán a tetoválást készítő művész, Ganga.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik