Felkészülés: az indonéz szurkolók kiakadtak Messire

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.06.16. 16:50
null
Az indonéz szurkolók kiakadtak Lionel Messire (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a világbajnoki címvédő argentin nemzeti csapat a júniusi válogatott időszakban két felkészülési mérkőzést is játszik Ázsiában. Lionel Messiék csütörtökön a hétszeres aranylabdás pályafutása leggyorsabb góljának is köszönhetően verték meg Pekingben Ausztráliát 2–0-ra, majd hétfőn már Jakartában játszanak Indonézia ellen, de ezen a Paris Saint-Germaintől távozó klasszis nem lép pályára, ugyanakkor sajtóhírek szerint már azt is tudni, mikor mutatkozik be Miamiban.

 

Az argentin TyC Sports számolt be róla, hogy Lionel Messi az ausztrálok elleni mérkőzés után már nem utazik tovább a csapattal Indonézia fővárosába, Jakartába, hanem megkezdi a hosszú idény utáni pihenőjét.

A lap argentin válogatottal foglalkozó újságírója, Gaston Edul aTwitter-oldalán arról számolt be, hogy Messi mellett az ausztrálok elleni találkozó után Ángel Di María és Nicolás Otamendi is elhagyja a nemzeti együttest.

A TyC Sports úgy tudja, hogy Messit július 1-jén mutatja be új csapata, az Inter Miami, amikor a David Beckham által tulajdonolt klub az Austinnal játszik. A lap megemlíti, hogy a hétszeres aranylabdás az első meccsét július 22-én játszhatja a floridaiak színeiben, amikor a Cruz Azullal csapnak össze a Leagues Cupban (az MLS és a mexikói bajnokság csapatainak közös sorozata).

Eközben az indonéz szurkolók kiakadtak Lionel Messire, amiért nem vesz részt a nemzeti válogatottjuk elleni felkészülési mérkőzésen, hiszen az összecsapásra több mint 60 ezren váltottak jegyet – főként Messi miatt – írta a thejakartapost.com.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik