Al-Naszr: CR szerződésében van egy opció, mellyel újra a BL-ben játszhat – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.02. 21:29
null
Cristiano Ronaldo szerződésében szerepel egy opció, amelynek értelmében a Newcastle kölcsönjátékosaként újra a BL-ben játszhat (Fotó: Getty Images)
A spanyol Marca szerint Cristiano Ronaldóval olyan szerződést kötött új klubja, a szaúdi labdarúgó-bajnokságban szereplő Al-Naszr, hogy ha az idény végén az angol élvonalban (Premier League) szereplő Newcastle kivívja a Bajnokok Ligájában való indulást, akkor az ötszörös aranylabdás portugál sztár kölcsönbe a „szarkákhoz” kerülhet.

 

Mint a Marca megírta, egybehangzó értesülések szerint Cristiano Ronaldo Al-Naszrral kötött új szerződésében van egy záradék, miszerint az érintett ismét a Bajnokok Ligájában szerepelhet.

A 37 éves portugál sztár az után írt alá december 30-án a szaúdi csapathoz, hogy Európa topklubjai visszautasították a magas bérigénye miatt.

Ugyanakkor az értesülések szerint a szerződésében szereplő záradék lehetővé teszi neki, hogy ismét a(z európai) Bajnokok Ligájában játsszon, és tovább írja rekordjait. Mivel ha az angol bajnokságban érdekelt Newcastle kivívja a legrangosabb európai klubsorozatban való indulás jogát, a portugál kölcsönbe kerülhet a „szarkákhoz”, akiknek szintén a Szaúd-Arábiai Állami Befektetési Alap a tulajdonosa – ahogy az Al-Naszrnak is.

Jelenleg CR nevéhez fűződik a legtöbb gól a Bajnokok Ligájában (140), a legtöbb mesterhármas (8), a legtöbb mérkőzés (183), a legtöbb gól az egyenes kieséses szakaszban (67) és a legtöbb gól egy idényen belül (17).


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik