Cristiano Ronaldo a Real Madrid edzőközpontjában edzett – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.12.14. 16:54
null
Cristiano Ronaldo legutóbb 2018-ban edzett Valdebebasban (Fotó: Getty Images)
A portugál válogatott világbajnoki búcsúja után nem nyaralni indult a kiesés miatt érthetően csalódott, jelenleg klub nélküli Cristiano Ronaldo, hanem Valdebebasba, a Real Madrid edzőközpontjába, ahol igyekszik egyre jobb formába kerülni. 


Miután Marokkó ellen a negyeddöntőben véget ért a portugál vb-álom, a 37 esztendős Cristiano Ronaldo az Instagramon erősítette meg, hogy ez volt az utolsó világbajnoksága. A klub nélküli ötszörös aranylabdás klasszis ezt követően azonban nem nyaralni indult, hanem edzeni, hogy minél jobb formába kerüljön.

Az már érdekesebb, hogy hol edzett: előbb Jorge Picón spanyol újságíró, majd az olasz transzferguru, Fabrizio Romano számolt be róla, hogy Ronaldo Valdebebasban, a Real Madridhoz tartozó edzőközpontban készült szerda délután, egy elkülönített pályán.

Utóbbi azt írja, egyelőre koránt sincs arról szó, hogy azért edzene a Real Madridnál, mert madridiak szerződtetni akarják őt, pusztán arról van szó, hogy kiváló viszonyt ápol a Bajnokok Ligája-címvédő klubbal.

Ettől függetlenül persze utóbbit sem lehet kizárni, a fogadóirodák szerint is egészen jó esély mutatkozik erre amellett, hogy CR az MLS-ből, Szaúd-Arábiából és nevelőegyesületétől, a Sportingtól is kaphat ajánlatokat.

Cristiano Ronaldo kilenc idényt töltött a Real Madridnál 2009 és 2018 között, ez idő alatt pedig 438 meccsen 450 gólt szerzett (ezzel a klub történetének legeredményesebb játékosává válva), 131 gólpassz mellett. CR emellett négy Bajnokok Ligáját, két bajnoki címet és sok egyéb mást is nyert a madridi klubbal, miközben az ott töltött időszaka alatt négyszer lett aranylabdás...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik