FFT: minden idők legőrültebb futballedzői

V. Sz., FFTV. Sz., FFT
Vágólapra másolva!
2021.12.26. 18:18
A FourFourTwo felkutatja a bolygó legidiótább menedzsereit. Szó lesz sajtkezelésről, hajnali ostromról és Louis van Gaal heréiről is.

Graeme Souness sosem riadt vissza attól, hogy saját érdekének megfelelő ötleteit elterjessze az ellenfél sorai közt, így arra is bátran vetemedett, hogy menedzserként kitűzze zászlaját a rivális csapat pályáján. Talán még ő is érezte, hogy az 1996-ban Galatasaray-edzőként elkövetett, Fenerbahce ellen irányuló cselekedete magyarázatra szorul.Graeme Souness sosem riadt vissza attól, hogy saját érdekének megfelelő ötleteit elterjessze az ellenfél sorai közt, így arra is bátran vetemedett, hogy menedzserként kitűzze zászlaját a rivális csapat pályáján. Talán még ő is érezte, hogy az 1996-ban Galatasaray-edzőként elkövetett, Fenerbahce ellen irányuló cselekedete magyarázatra szorul.

„Az egyik alelnökük egy újságban tette fel a kérdést, hogy mi a fenét akar kezdeni a klubunk egy nyomorékkal. Ez a nyomorék én voltam, ugyanis tizennyolc hónappal korábban lyukas szívvel műtöttek.”

A Török Kupa megnyerését ünnepelték a Galatasarayjal, amikor Souness meglátta haragosát. „Gondoltam, megmutatom neki, hogy ki a nyomorék”, ezzel fogott egy Galatasaray-zászlót, és kitűzte a rivális klub pályájának kezdőkörében, miközben egy tűzijáték majdnem eltalálta őt. A szurkolók berohantak a pályára, Souness pedig éppen csak el tudott menekülni a vérontás elől, természetesen immáron csapata hőseként. Bár lehet, hogy az igazi hírnevet Barry Venison és a fiatal Brad Friedel szerződtetése hozta meg számára.

A teljes összeállítást elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik