Mesés ajánlatot kapott az Egyesült Arab Emírségekből Mourinho

Vágólapra másolva!
2007.09.27. 11:55
José Mourinhót akarja megnyerni az Egyesült Arab Emírségek labdarúgó-szövetsége szakvezetőnek. A portugál szakembert mesés ajánlattal próbálják magukhoz csábítani az arabok.
José Mourinho
Reuters
José Mourinho
José Mourinho
Reuters
José Mourinho

Az Egyesült Arab Emírségek egyik leggazdagabb embere, Mohammed Bin Rasin El-Maktum sejk szeretné országa labdarúgását a világ legjobbjai közé emelni, és azt szeretné, ha a vb-selejtezőkön egy neves edző irányítaná a csapatot. Már meg is van rá a jelöltje: José Mourinho.

A portugál szakember nemrég távozott a Chelsea-től, és a sejk már fel is vette a kapcsolatot az ügynökével, Jorge Mendesszel a Daily Mirror című lap információja szerint.

Bár állítólag Mourinho nem igazán akar az araboknál dolgozni, a hírek szerint olyan mesés összeget ajánlottak fel neki, hogy kétszer is meggondolja a dolgot: a Chelsea-nél évi 5,5 millió fontot kereső szakember az Emírségekben közel a dupláját, 10 millió fontot kaphatna.

Mourinho időközben visszatért hazájába, ahol úgy nyilatkozott, hogy szeretne minél hamarabb újra leülni egy európai nagycsapat kispadjára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik