Magyar–román: Ha néhány nappal később van a meccs… – Tőzsér

Vágólapra másolva!
2015.09.04. 23:27
A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott Romániával az Európa-bajnoki selejtezősorozat F-csoportjában. A mieink középpályása, Tőzsér Dániel szerint ha néhány nappal később lett volna a meccs, nem biztos, hogy ugyanez az eredmény születik.

„Nem túl acélos román csapatot nem sikerült megvernünk, de ha figyelembe vesszük, hogy milyen állapotban voltunk, elfogadható eredmény a döntetlen, főleg a mérkőzés képe alapján. Nem akarok kifogásokat keresni, de tudjuk, milyen előjelekkel vártuk a meccset – utalt rá Tőzsér Dániel, hogy többen is meccshiánnyal küzdenek a válogatottból. – Emelt fővel jöhettünk le a pályáról. Ha mindenki a legjobb állapotában lett volna, meg tudtuk volna verni ezt a román csapatot.”Tőzsér Dániel, hogy többen is meccshiánnyal küzdenek a válogatottból. – Emelt fővel jöhettünk le a pályáról. Ha mindenki a legjobb állapotában lett volna, meg tudtuk volna verni ezt a román csapatot.”

„A játékunk alapja, hogy védekezésben próbálunk masszívak lenni, ami ma is sikerült, hiszen nem kaptunk gólt, a támadójátékunkba viszont nem tudtunk minőséget csempészni. Számunkra rosszkor jött a meccs, ha néhány nappal később lett volna, lehet, hogy másképp alakul, de még egyszer mondom, nem szeretnék kifogásokat keresni. A szurkolók és mi is büszkék lehetünk magunkra” – folytatta Tőzsér, aki sárga lapot eltiltása miatt nem játszhat Észak-Írországban.

„Pozitívan kell gondolkodnunk, pesszimizmusra semmi ok. Megígérhetem, mindent megteszünk a győzelemért Észak-Írországban, hogy végig versenyben legyünk a második helyért. Most nagy esélyt szalasztottunk el. Nem volt látványos mérkőzés, egyik csapat sem kockáztatott sokat, ebben a mérkőzésben most sajnos csak ennyi volt. Hiányérzetem van, de elkeseredni nem szabad, hiszen nem kaptunk ki” – zárta mondandóját a QPR középpályása.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik