Magyar–román: Értékes pont – Király; Nem lehetünk elégedettek – Dzsudzsák

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.04. 23:08
A gól nélküli döntetlennel véget érő Magyarország–Románia labdarúgó Eb-selejtező után a játékosok közül Király Gábor, Nikolics Nemanja, Stieber Zoltán és Dzsudzsák Balázs értékelt az M4-nek.

„Nem volt egyszerű mérkőzés, hiszen a románok a világranglista hetedik helyén állnak, és a tabellán is előttünk vannak – mondta Király Gábor. – Az volt a célunk, hogy ne nőjön a különbség a két csapat között. A helyzeteink megvoltak, a gól hiányzott, de a srácok mindent kiadtak magukból. Értékes pontot szereztünk, meg kell becsülnünk. Nagy volt a hangzavar, néha gond volt a kommunikációval, de megoldottuk a feladatunkat. Az északírek elleni meccstől többet várok.”Király Gábor. – Az volt a célunk, hogy ne nőjön a különbség a két csapat között. A helyzeteink megvoltak, a gól hiányzott, de a srácok mindent kiadtak magukból. Értékes pontot szereztünk, meg kell becsülnünk. Nagy volt a hangzavar, néha gond volt a kommunikációval, de megoldottuk a feladatunkat. Az északírek elleni meccstől többet várok.”

„Mindent megtettünk, hogy gólt szerezzünk – fogalmazott Nikolics Nemanja. – Jó meccset játszottunk, hátul nem kockáztattunk és nem is követtünk el hibákat. Értékes pontot szereztünk, van még három meccs, a továbbiakban bravúrokra van szükségünk. Amit az edzéseken gyakoroltuk, meg tudtuk valósítani. Jobbak voltunk, mint a románok, de a gól sajnos elmaradt. A szurkolók fantasztikus hangulatot teremtettek. A legfontosabb, hogy kipihenjük magunkat hétfőre.”

„Az volt a célunk, hogy megnyerjük a meccset, de az összkép alapján az egy pont is nagyon értékes eredmény. Ha nyerünk Észak-Írországban, elégedettek lehetünk ezzel a két meccsel. Nagy helyzetek nem voltak, Szalai Ádám lövése kis szerencsével beakadhatott volna” – mondta Stieber Zoltán.

„Nem lehetünk elégedettek, a pozitívum, hogy nem kaptunk ki – bosszankodott Dzsudzsák Balázs. – Támadásban nyújthattunk volna többet, taktikai csata folyt a pályán. A kapu előtt kevés akció volt, kevésszer kerültünk a román védelem mögé. Tovább él a remény, ennek is lehet örülni. Hétfőn kell a bravúr Észak-Írországban. A románok semmivel sem voltak jobbak, mint mi, Király Gabinak csak egyszer kellett védenie. Ha bátrabbak lettünk volna, többet is kihozhattunk volna a meccsből. Nem kell rettegnünk a románoktól, bebizonyítottuk, hogy pariban vagyunk velük. Hétfőn be kell hoznunk azt a három pontot, amit az északírek elvittek Budapestről.”


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik