Szalai Ádám: A döntés legkevésbé Pintér ellen szól!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.05. 07:10
null
Szalai Ádám nehéz döntést hozott
Itt az újabb ügy: nem kíván a magyar labdarúgó-válogatottban szerepelni Szalai Ádám, a Hoffenheim középcsatára, amíg Pintér Attila a szövetségi kapitány. A csatár a Nemzeti Sportnak megindokolta döntését.

 

– Miért éppen most állt elő a nyilatkozatával? Miért nem korábban vagy esetleg a vasárnapi, Észak-Írország elleni Európa-bajnoki selejtező után?
– Mert most láttam elérkezettnek az időt, és így tartom tisztességesnek – válaszolta a Nemzeti Sportnak Szalai Ádám, a Bundesligában szereplő Hoffenheim 26 esztendős középcsatára. – Ahogy az imént említette, vasárnap kezdődik az Eb-selejtező, szerettem volna a rajt előtt ismertetni az álláspontomat.

– Mondhatjuk, hogy ez a döntés valaki, konkrétan Pintér Attila szövetségi kapitány ellen szól?
– Nem, a legkevésbé sem! A szövetségi kapitány hozott egy döntést a kinevezésekor, amelyet én maximálisan tiszteletben tartok. Különben sem hiszem, hogy elszámolással vagy magyarázattal tartozna nekem vagy bármelyik játékosnak. És ez így van rendjén, mert mint mindenütt, a keret kialakítása kizárólag a szövetségi kapitány feladata, abba senki másnak nincs beleszólása.

– Mit gondol, az emlékezetes sajtótájékoztatója miatt nem kap meghívót?
– Ezt ne tőlem kérdezze.

– Mikor beszélt legutóbb Pintér Attilával?
– A kinevezésekor beszéltünk, azóta nem.

SÉRTI AZ ÖNÉRZETÉT, HOGY NEM TAGJA A VÁLOGATOTTNAK? KÖZLEMÉNYÉBEN „VÁLTOZATLAN KÖRÜLMÉNYEKET” EMLÍT, MIK EZEK? SZALAI ÁDÁM TOVÁBBI VÁLASZAI ÉS EGERVÁRI SÁNDOR, LŐW ZSOLT, TOVÁBBÁ CSANK JÁNOS REAKCIÓJA A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN!

SZAVAZÁS

Ön kit tart hibásnak azért, hogy idáig fajult a Szalai–Pintér-konfliktus?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik