Magyar-román: a vendégek csatára aláírná az ikszet

Vágólapra másolva!
2013.03.12. 12:21
null
Claudio Keserü (balra) aláírná a döntetlent (Fotó: Action Images)
Első válogatottságára készül Claudiu Keserü, a román nemzeti csapat kitűnő formában levő csatára: a francia másodosztály góllövőlistáját vezető támadó aláírná a döntetlent is a jövő hét pénteki magyar–román világbajnoki selejtezőn.

„Nagy lépés már az is, hogy bekerültem a keretbe, remélem, maradok a szűkített keretben is. Néhány éve nagyon csalódott voltam, amikor a Nantes játékosaként hiába mutattam jó formát, nem hívtak be. Hatalmas öröm lenne, ha pályára léphetnék Budapesten és Amszterdamban, az meg pláne, ha gólt szereznék. Őszintén mondom, én azt szeretném, ha bejöhetnének a szurkolók a budapesti mérkőzésre, mert így lenne igazi a meccs. A magyar csapat fejlődött az elmúlt években, Dzsudzsák és Szalai személyében valódi sztárjátékosai is vannak, így nem lesz könnyű találkozó – egy döntetlent alá is írnék" – nyilatkozta a Gazeta Sporturilornak a nagyváradi születésű, jelenleg az Angers-ben légióskodó Keserü.

A kitűnő formában lévő csatárt a téli átigazolási időszak végén meg akarta vásárolni a Monaco, de a hercegségbeliekhez hasonlóan feljutásra hajtó Angers nem engedte el az egyik legértékesebb játékosát.

Mindent a magyar–román világbajnoki selejtezőről:itt az összes hírünket megtalálja a kulcsfontosságú meccsről!

A román válogatott 16 külföldön játszó futballistája: Costel Pantilimon (Manchester City), Bogdan Lobont (AS Roma), Gabriel Tamas (West Bromwich), Dorin Goian (Spezia), Razvan Raţ (Sahtar Doneck), Stefan Radu (Lazio), Costin Lazar (PAOK), Razvan Cocis (FK Rosztov), Gabriel Torje (Granada), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Adrian Mutu (AC Ajaccio), Bogdan Stancu (Orduspor), Ciprian Marica (Schalke 04), Daniel Niculae (Kubany Krasznodar), Claudiu Keserü (Angers), Ionut Costinel Mazilu (Arszenal Kijev).

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik