V. J. 2020.12.05 10:42 Frissítve: 2020.12.05 11:32

Légiósok: Zidane felhívta Szoboszlait, hogy a Realba hívja – sajtóhír

A német Bild értesülései szerint a Real Madrid vezetőedzője, Zinédine Zidane szeretné a csapatába csábítani a Red Bull Salzburg magyar válogatott középpályását, Szoboszlai Dominikot, ezért telefonon beszélt a játékossal.

Szoboszlai Dominik Zinédine Zidane-al telefonált – a Bild szerint (Fotó: Getty Images)


Szoboszlai Dominik
kapcsán szinte napról-napra röppennek fel újabb átigazolási pletykák. A 20 éves magyar játékosért sorban állnak a nagy európai klubok, az elmúlt időszakban pedig már a Real Madrid érdeklődéséről is lehetett hallani.

A Nemzeti Sport kérésére a Marca két hete rákérdezett a királyi gárdánál, tervezik-e a középpályás szerződtetését, a klub pedig akkor azt a választ adta: bár nagyszerű futballistának tartják Szoboszlait, nincs a neve a listájukon, más a prioritás.

Ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy a idővel ne változhatna az álláspontjuk, és a Bild értesülései szerint ez meg is történt. A német lap úgy tudja: a Real Madrid vezetőedzője, Zinédine Zidane személyesen hívta fel telefonon Szoboszlai Dominikot, hogy a csapatába csábítsa.

A 20 éves játékos még nem tudni, milyen választ adott a Real mesterének, az viszont biztos: nehéz döntés elé néz a téli átigazolási időszakban, mivel korábbi sajtóhírek alapján – a teljesség igénye nélkül – az Arsenal, a Bayern München, a Borussia Dortmund és a Milan is érdeklődést mutat az idényben eddig 17 tétmérkőzésen 8 gólt és 9 gólpasszt jegyző játékos iránt.

A Kicker szerint ugyanakkor a legesélyesebbnek továbbra is azt tűnik, hogy Szoboszlai ha már télen klubot vált, akkor januártól a Red Bull-birodalom legerősebb csapatában, a német Bundesligában szereplő RB Leipzigban folytatja.

2021.04.12 12:29:28

Légiósok P. K.

Az MTK a példa: ha a hazai tehetségek idejében megkapják a lehetőséget, jó üzleteket lehet kötni az eladásukkal.

2021.04.07 22:46:37

Légiósok MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Mi pedig rögzíthetjük a követendő karrierépítés remek magyar példáját.

2021.03.06 23:13:04

Légiósok THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A »kis« Sallai tudatosan építi karrierjét.