Légiósok: Nanit kiállították, Németh becserélése most nem segített

Vágólapra másolva!
2020.11.05. 07:12
Németh Krisztián csapata, a Columbus Crew 2–1-re kikapott az Orlando City otthonában az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszának legutóbbi játéknapján, míg Vadócz Krisztián együttese, az uruguayi Penarol az argentin Vélez Sarsfielddel szemben búcsúzott a második számú dél-amerikai kupasorozattól, a Copa Sudamericanától.

MAJOR LEAGUE SOCCER. A Columbus Crew előző meccsén, a Philadelphia Unionnal szemben 2–1-re megnyert bajnokin győztes gólt szerző Németh Krisztián az Orlando City elleni találkozón is a kispadon kezdett, a becserélése azonban ezúttal nem hozta meg a várt eredményt. A magyar támadó a 78. percben, 1–1-es állásnál lépett pályára – amikor a hazai csapat már emberhátrányban játszott Nani kiállítása miatt –, ám a hazaiak hat perccel később Benji Michel révén tíz emberrel is megszerezték a győztes találatot.MAJOR LEAGUE SOCCER. A Columbus Crew előző meccsén, a Philadelphia Unionnal szemben 2–1-re megnyert bajnokin győztes gólt szerző Németh Krisztián az Orlando City elleni találkozón is a kispadon kezdett, a becserélése azonban ezúttal nem hozta meg a várt eredményt. A magyar támadó a 78. percben, 1–1-es állásnál lépett pályára – amikor a hazai csapat már emberhátrányban játszott Nani kiállítása miatt –, ám a hazaiak hat perccel később Benji Michel révén tíz emberrel is megszerezték a győztes találatot.

Németh együttese 22 meccs után a 4. helyen áll a Keleti főcsoportban, s már biztos, hogy ott lesz a rájátszásban.

NANI KIÁLLÍTÁSA

EGYESÜLT ÁLLAMOK, MLS
ALAPSZAKASZ

Orlando City–Columbus Crew 2–1
Columbus Crew: Németh Krisztián a 78. percben állt be.

COPA SUDAMERICANA. Vadócz Krisztián együttese, a Penarol a vendégségben elért gól nélküli döntetlen után hazai pályán 1–1-re végzett a Vélez Sarsfielddel, így idegenben szerzett góljának köszönhetően az argentin csapat jutott be a legjobb 16 közé a második számú dél-amerikai kupasorozatban, a „kontinentális Európa-ligában”. A 35 éves magyar középpályás nem játszott a mérkőzésen.

DÉL-AMERIKA, COPA SUDAMERICANA
A 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT, VISSZAVÁGÓ
Penarol (uruguayi)–Vélez Sarsfield (argentin) 1–1
Penarol: Vadócz Krisztiánt nem cserélték be.
Továbbjutott: a Vélez Sarsfield, 1–1-es összesítéssel, idegenben szerzett góllal

A Vélez Sarsfield kiejtette a Penarolt a Copa Sudamericanából (Fotó: AFP)
A Vélez Sarsfield kiejtette a Penarolt a Copa Sudamericanából (Fotó: AFP)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik